Focșănenii transpiră din greu la Cheia

24 Jan. 2009, 12:45 Stiri
Focșănenii transpiră din greu la Cheia

Componenții echipei de fotbal CSM 2007 Focșani, aflați în cantonament în stațiunea prahoveană Cheia au avut programate vineri două antrenamente și au făcut cunoștință cu zăpada de pe dealurile din jurul hotelului.
Antrenorii Damian Băncilă și Aurel Pastia au decis să împartă cele două ședințe de pregătire. Ședința de dimineață a fost rezervată pentru alergări și exerciții fizice, iar aseară, fotbaliștii echipei de pe Milcov s-au antrenat în sala de sport din localitate.


„În fiecare dimineață lucrăm pe partea fizică, în timp ce al doilea și al treilea antrenament al zilei este împărțit între sala de forță și recuperare. Vreau să fim puși la punct cu pregătirea fizică și să începem anul la capacitate maximă și de aceea am alcătuit un program de pregătire mai dur“, ne-a declarat după antrenamentul de aseară antrenorul Damian Băncilă. Dacă luni au fost menajați, pentru a se acomoda cu zona, vineri dimineață fotbaliștii CSM-ului au avut parte de un antrenament mai dur.

Timp de jumătate de oră, jucătorii au efectuat exerciții de înviorare și „alergați“ prin trasee descoperite de „secundul“ Aurel Pastia, el fiind și cel care îi supervizează la alergări pe jucătorii echipei-fanion. Astăzi, fotbaliștii au programate trei ședințe de pregătire. Dimineața se va lucra pe partea fizică, în timp ce al doilea și al treilea antrenament al zilei este împărțit între sala de forță și recuperare.

Cu Oțelul II Galați, la Focșani

CSM 2007 va disputa primul meci de pregătire pe 31 ianuarie, pe teren propriu. Adversara formației antrenate de Damian Băncilă și Aurel Pastia va fi colega de serie, Oțelul II Galați. Cele două echipe s-au întîlnit în campionat, la Focșani, partida încheindu-se la egalitate, 1-1. Miercuri, 4 fabruarie, focșănenii se vor deplesa la Brăila, pentru confruntarea cu echipa locală, iar sîmbătă, 7 februarie, CSM 2007 va evolua în fața propriilor suporteri împotriva unei alte colege de serie, Petrolul Berca.

 

Pe 11 februarie, echipa focșăneană își va testa forțele în fața unei echipe de liga a II-a, FCM Bacău, iar pe 14 februarie, la Focșani, va sosi o altă grupare din eșalonul secund al fotbalului românesc, Dunărea Galați. Ultimul joc de verificare al fotbaliștilor focșăneni este programat pe 17 februarie, în deplasare, cu Politehnica Galați.

 

Articol scris de George DUMITRU

24 Jan. 2009, 12:45 Stiri
Pe aceeași temă