Florin Costea nu mai înțelege nimic: „De ce m-au înjurat niște suporteri care cândva mă aclamau?”. Revolta atacantului după meciul dintre U Craiova 2 și echipa lui Mititelu

Marius ANGHEL 03 Nov. 2018, 14:20 Stiri
Florin Costea nu mai înțelege nimic:

Florin Costea (33 de ani), marcatorul golului egalizator al derby-ului local dintre U Craiova 1948 CS 2 – FC U Craiova 1948 SA (scor 1-1), s-a arătat revoltat la finalul partidei dintre echipa a doua a CS Universitatea și cea a lui Adrian Mititelu. Costea joacă la formația lui Mititelu, cea susținută de suporterii de la peluza Sud.

Partida desfășurată vineri, pe stadionul Extensiv, în cadrul etapei a 11-a, a fost un nou episod al derby-ul Craiovei, dintre o echipă a clubului patronat de Mihai Rotaru și o alta înființată de Adrian Mititelu. Jocul a fost unul cu multe evenimente: incidente, mesaje, ironii, meci întrerupt, eliminare, penalty, goluri, incendiu sau evacuarea galeriei echipei lui Mititelu. Ovidiu Bic a ratat un penalty în repriza a doua, Luis Nițu a deschis scorul în minutul 72, în timp ce Florin Costea a egalat în 82.

Atacantul care rupea plasele porților din prima ligă a României s-a arătat revoltat de situația în care a ajuns brand-ul Universitatea Craiova. De asemenea, Costea s-a arătat dezamăgit de persoanele care l-au înjurat.

„Un asemenea meci nu trebuia să se dispute, văd și eu acum că lumea este împărțită. Nu știu de ce această agitație din tribune, nu trebuia să se ajungă la bătăi, înjurături, nu știu de ce familia mea nu a fost lăsată pe stadion, nu înțeleg de ce m-au înjurat niște suporteri care cândva mă aclamau”, a comentat Florin Costea la finalul jocului de pe stadionul extensiv.

 

 

Marius ANGHEL 03 Nov. 2018, 14:20 Stiri
Pe aceeași temă