Flăcări egale în Treapt! Horezu a remizat cu Moreniul și a ratat șansa de a se apropia de lider. Adrian Popa: „Am avut meciul în mână. Două neatenții ne-au costat o victorie”

Marius ANGHEL 24 Mar. 2019, 09:22 Stiri

Flacăra Horezu a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, împotriva celor de la Flacăra Moreni, scor 1-1, astfel că nu a putut profita de egalul făcut de lideul Seriei 3, Turris Oltul Turnu Măgurele, împotriva echipei ACS SR Municipal Brașov, scor 0-0. Echipa vâlceană a rămas la șase puncte în spatele primei clasate și a căzut de pe locul 2 pe 3, după ce a fost egalată și întrecută la golaveraj de U Craiova 1948 SA, învingătoare de vineri cu FC Pucioasa (scor 2-0).

Cele două goluri ale meciului desfășurat pe stadionul Treapt din Horezu au fost marcate în repriza secundă. Gazdele au deschis scorul prin Ștefan Covalschi (53), în timp ce dâmbovițenii de la Moreni au egalat prin Marius Zidăroiu (69). Acesta a transformat un penalty, Matache a parat în față, însă Zidoroiu a fost pe fază și a împins mingea în plasă din a doua încercare.

La finalul partidei, antrenorul formației din Horezu, Adrian Popa, a analizat evoluția jucătorilor săi din al doilea meci consecutiv încheiat la egalitate pe teren propriu, după cel cu Hermannstadt II (1-1).

„A fost implicare din partea băieților și, din păcate, n-am știut să fim atenți. La 1-0, când am avut meciul ‘în mână’, două neatenții ne-au costat o victorie. Din păcate, încă suferim ca joc, sperăm să remediem părțile negative și să creștem în următoarele meciuri. Astăzi a fost un meci în care am avut cinci absenți, nu a fost deloc ușor. Trei suspendați și doi jucători cu probleme medicale.

Cei care au intrat au dat tot ce au avut mai bun, dar, din păcate, ne-am ales doar cu un punct după acest meci, felicitări celor din Moreni, o echipă luptătoare, bine organizată. Le dorim succes pe mai departe și noi sper să acumulăm cât mai multe puncte și să încercăm să ne menținem acolo sus în fruntea clasamentului”, a spus Popa, unul dintre cei mai tineri antrenori principali din fotbalul românesc.

În meciul cu Flacăra Moreni, cei de la Horezu au fost susținuți de aproximativ 100 de suporteri, un număr decent pentru un oraș cu 6.000 de locuitori: „Contează foarte mult (n.r. – suținerea fanilor), avem nevoie de aportul lor, datorită lor am reușit să obținem victorii, ne susțin atunci când ne este mai greu, atât la meciurile de acasă cât și la cele din deplasare. Ne bucurăm să-i avem aproape.
Au fost cinci jucători de mare valoare care au lipsit. Noi nu avem un lot foarte numeros și orice absență contează, ne afectează, dar asta nu e o scuză pentru acest rezultat de azi. Am încercat și din păcate atât s-a putut astăzi”
, a mai declarat Popa.

Turris Oltul Turnu Măgurele rămâne pe primul loc în Seria 3, cu 44 de puncte, la șase în fața celor de la U Craiova 1948 SA și Flacăra Horezu. În etapa următoare, Craiova joacă pe teren propriu, chiar împotriva liderului, în timp ce Flacăra Horezu se va deplasa pe terenul celor de la Atletic Bradu.

Penalty-ul ratat și apoi transformat de Marius Zidăroiu:

Rezultate etapa 19, Seria 3:

vineri, 22 martie, ora 15:00
U Craiova 1948 CS 2 – FC Pucioasa    2-0
Hrvoje Spahija (54), Ionuț Frăsineanu (83)
ACSO Filiași – Sporting Roșiori    3-2
Mihai Șchiopu (24), Marian Stoenac (35, 85) / Marius Pătrănoiu (10), Alin Roman (19 – pen.)
AFC Astra 2 – Viitorul Domnești    4-0
George Marin (12), Dragoș Mucuță (31), Raul Găvârliță (45+1, 78)
CSM Alexandria – Atletic Bradu    2-1
Alexandru Cîmpanu (21), Alexandru Fotescu (53) / Adelin Voinescu (77 – pen.)
FC Voluntari 2 – U Craiova 1948 SA   0-4
Ovidiu Dănănae (38), Claudiu Bălan (64), Claudiu Codoban (75), Robert Răducanu (81)

sâmbătă, 23 martie, ora 15:00
Unirea Bascov – AFC Hermannstadt 2    6-0
Alin Găișteanu (9), Antonio Stan (20, 54), Adrian Iamandi (43), Robert Dalu (55), Antonio Negru (69)
Flacăra Horezu – Flacăra Moreni   1-1
Ștefan Covalschi (53) / Marius Zidăroiu (69)

sâmbătă, 23 martie, ora 16:00
Turris Oltul Turnu Măgurele – ACS SR Municipal Brașov     0-0

Vezi CLASAMENTUL Seriei a III-a

Articol scris de Daniel ANGHEL
Foto: DBonline și Daniel ANGHEL

Marius ANGHEL 24 Mar. 2019, 09:22 Stiri
Pe aceeași temă