FCSB o obligă să se mute! Meciul cu Unirea Alba Iulia, din Cupă, se joacă pe un alt stadion

Marius ANGHEL 21 Sep. 2018, 20:24 Stiri
FCSB o obligă să se mute!** Meciul cu Unirea Alba Iulia, din Cupă, se joacă pe un alt stadion

Albaiulienii au irosit șansa să o vadă pe FCSB pe stadionul Cetate. Cum partida Unirii din 16-imile Cupei României contra vicecampioanei a fost programată să se desfășoare la o oră care necesita o arenă cu nocturnă, iar conducătorii clubului din Liga 3 nu au bani pentru a aduce o instalație mobilă de iluminat, jocul a fost mutat pe un alt stadion.

Meciul dintre Unirea Alba Iulia și FCSB se joacă joi, 27 septembrie, de la 21:30, pe stadionul Minaur din Zlatna, singurul din județul Alba care beneficiază de o instalație de iluminat.

Lipsa instalației de nocturnă i-a forțat pe cei de la Alba Iulia să joace meciul cu FCSB la Zlatna, pe o arenă cu doar 4.000 de locuri. Stadionul Cetate are o capacitate dublă, dar nu poate organiza meciuri la ore târzii.

Șefii Unirii Alba Iulia au luat inițial în calcul inchirierea unei instalații mobile de nocturnă, care ar fi costat circa 44.000 de euro, dar, până la urmă, au convenit că meciul să se joace la Zlatna. Prețurile biletelor vor fi cuprinse între 30 și 40 de lei.

În trecut, stadionul din Zlatna a fost gazda a două jocuri cu echipe de Liga 1, tot în Cupa României, în „16”-imi, atunci când Minaur a pierdut cu 0-3 cu FC Național (1998) și a câștigat cu 2-0 în fața Petrolului Ploiești (2001).

Marius ANGHEL 21 Sep. 2018, 20:24 Stiri
Pe aceeași temă