FCM Dorohoi părăsește Cupa după ce a pierdut la Târgu Neamț

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 17:46 Stiri
FCM Dorohoi părăsește Cupa** după ce a pierdut la Târgu Neamț

FCM Dorohoi a disputat marți, 26 august 2014, în Faza a IV-a a Cupei României Timișoreana, primul meci oficial noul sezon 2014-2015.

Aceștia au jucat în deplasare în această etapă de la ora 17:30, la Cetatea Târgu Neamț, fosta adversară din sezonul trecut din Liga a III-a. Dorohoienii au jucat cu rezervele și au fost învinși de nemțeni cu scorul de 2-0.

FCM Dorohoi a început meciul în forță, printr-o ocazie mare pe care a avut-o Ursachi în minutul 4 șutând de la 35 metri în vinclu, însă balonul a fost respins de portarul gazdelor. Replica nemțenilor a venit după numai 3 minute, când Bobric a șutat pe sub portar, însă mingea s-a oprit în plasa laterală. Gazdele au rămas în atac și au mai avut o mare ocazie în minutul 14, când același Bobric a fost blocat în ultimul moment de un fundaș dorohoian.

Efortul celor de la Cetatea Târgu Neamț a fost răsplătit în minutul 18, când Huțanu a șutat de la aproximativ 20 metri din afara careului și a deschis scorul. Dorohoienii au forțat egalarea și au avut două mari ocazii în minutul 23 prin Pavăl care pătruns în careu, dar Varea l-a deposedat și în minutul 26 prin Mateiuc care a trecut pe lângă minge în urma unei centrări excelente. Gazdele au terminat repriza în atac, având o bună ocazie de a înscrie în minutul 43, când după o centrare din lateral a lui Miron, din 6 metri Bobric a trimis cu capul în bară.

Repriza secundă a început tot cu nemțenii în atac, iar în minutul 50 Miron a șutat din 6 metri direct în portarul dorohoienilor care a respins în față. Cetatea Târgu Neamț nu a renunțat și i-a îngenuncheat pe cei de la FCM Dorohoi în minutul 59, când Luca a greșit o minge și nemțenii au marcat printr-un șut de la 12 metri.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Deși rezervele celor de la FCM Dorohoi nu au jucat foarte slab nu au reușit să își creeze prea multe ocazii, iar Cetatea Târgu Neamț a obținut o victorie meritată. FCM Dorohoi a pierdut clar cu scorul de 2-0 și a fost astfel eliminată din Cupa României.

FCM Dorohoi – Cetatea Tg. Neamț 0-2 (0-1) Huțanu (18), Bobric (59)

Cip. Ungureanu – Șt. Nicolae, Ad. Cososchi, G. Luca, M. Ursachi (60 R. Chiorescu) – Amarinei (60 Dante Mihalachi), Fl. Șuiu, B. Lumaicu, Cl. Juncănaru – Pavăl, Mateiuc (80 Alex Vrabie). Antrenor Vespasian Colban

Hărăguță – Varea, Rotaru, Mihăeș, Huțanu – Chirilă (66 Alexandru), Dutciuc, Bucătaru, Miron – Mariș (83 Ungureanu), Bobric (70 Homneac). Antrenor Ciprian Danciu.

Autor: DorohoiNews.ro
Foto: FC Cetatea

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 17:46 Stiri
Pe aceeași temă