FC Voluntari a dat din nou recital în Cupă: 9-0 cu Ilie Oană!

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 12:53 Stiri
FC Voluntari a dat din nou recital în Cupă:** 9-0 cu Ilie Oană!

Forțați de plecarea în cantonament, cei de la FC Voluntari au mutat meciul de Cupă cu FC Ilie Oană cu o zi mai devreme față de restul turului II al competiției. Meciul s-a disputat pe arena Niță Pintea, deși gazde ar fi trebuit să fie cei de la Ilie Oană, conform regulamentului. Dar acesta a fost un mic detaliu tehnic, la fel ca și scorul de pe tabelă, 9-0 pentru Voluntari, la pauză fiind doar 3-0.

Elevii lui Adrian Iencsi și Ilie Poenaru au făcut spectacol, înscriind pe bandă rulantă în poarta deținătoarei Cupei României pe București. Suciu a spart gheața, lista marcatorilor cuprinzându-i și pe Marinkovici, Maxim 2, A. Voicu 2, Tănase, Spătaru și E. Stan.

Iencsi a început meciul cu Vieru – Irimia, Țîru, Mitache, Maxim – Cureteu, Todoran, Suciu, Călințaru – Fl. Tănase, Marinkovici. Au mai jucat A. Voicu, Spătaru, E. Stan și V. Gheorghe

Voluntariul s-a calificat fără emoții în turul 3 al competiției și este acum cu mintea la țintarul de săptămâna viitoare, atunci când va afla în ce serie va juca și ce adversari îi vor hărăzi sorții.

Sursa: Ilfov Sport

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 12:53 Stiri
Pe aceeași temă