FC Hidișel a învins CS Oșorhei și s-a calificat în turul III

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 14:56 Stiri
FC Hidișel a învins CS Oșorhei** și s-a calificat în turul III

FC Hidișelul de Sus a reușit surpriza, învingând miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Oșorhei. Meciul a contat pentru turul II al fazei naționale din Cupa României și a consemnat astfel o spectaculoasă calificare a formației gazdă, de ligă a IV-a.

După eliminarea celor de la Național Sebiș, gruparea din Hidișel a mai reușit să facă astfel o nouă „victimă”, eliminând o a doua echipă de liga a III-a.

Meciul de miercuri, desfășurat pe Stadionul Comunal din Hidișelul de Sus, a fost destul de echilibrat și decis în prima repriză, când a marcat Agiurgioaiei, în minutul 36 din penalty.

Nu a fost o partidă prea spectaculoasă, iar în partea a doua gazdele au reușit să țină de rezultat, în pofida unui debut mai bun al celor din Oșorhei, care au ratat câteva ocazii. Elevii lui Cosmin Bodea au trimit totuși de două ori mingea în poarta adversă, însă golurile au fost anulate pe motiv de ofside.

În minutul 68 fundașul Șerban Pop de la oaspeți a fost eliminat pentru cumul de cartonașe.

De precizat faptul că nici terenul de joc nu a fost tocmai de cea mai bună calitate (tare și denivelat), însă gazdele s-au acomodat cel mai bine. Astfel, echipa CS Oșorhei părăsește competiția Cupei României încă de la primul joc și rămâne să se axeze acum exclusiv pe campionat.

FC Hidișel merge mai departe însă și va fi echipa ce va reprezenta județul Bihor în turul III al competiției KO din fotbalul românesc.

Sursa: eBihoreanul
 

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 14:56 Stiri
Pe aceeași temă