Falub își pune jucătorii „în gardă”: „Nu va fi chiar simplu să promovăm”. Antrenorul lui „U” Cluj nu vrea să transfere la număr: „Nu suntem disperați, avem un nucleu bun”

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 07 Jan. 2018, 13:02 Stiri
Falub își pune jucătorii
  • Antrenorul liderului Seriei a 5-a a Ligii a 3-a spune că nu se gândește încă la Liga a 2-a și atrage atenția asupra părții secunde a campionatului.
  • Adrian Falub spune că Universitatea Cluj va accepta să aducă jucători de la Academia Hagi doar dacă aceștia pot ajuta echipa în viitorul apropiat.


„U” Cluj începe anul 2018 pe primul loc în seria sa de Liga a 3-a, la patru puncte în fața primei urmăritoare, Performanța Ighiu. Acest avantaj nu-i oferă neapărat liniște lui Adrian Falub, care nu crede că va avea parte de o promovare ușoară. „Mai sunt șase luni și nu ne va fi chiar simplu să promovăm. Nu ne gândim la Liga a 2-a. Avem un început de an greu, cu deplasare la CFR, apoi stăm, jucăm două meciuri acasă și apoi mergem la Ighiu, principala contracandidată la promovare. Ei n-au renunțat la promovare. Cugirul are, de asemenea, o echipă periculoasă, pentru că vor juca opt meciuri acasă și joacă bine pe teren propriu. Nu va fi chiar simplu”, atenționează antrenorul Universității.

„Vrem să aducem jucători care să ne ajute”

În privința colaborării cu Academia Hagi, tehnicianul și-ar dori jucători de la Viitorul, dar numai fotbaliști care l-ar putea ajuta. Atacantul Cristian Ene, împrumutat de la campioană, este singurul jucător adus de „U” Cluj în această iarnă. „Vrem să aducem jucători care să ne ajute. Ene ne poate ajuta, să vedem ce mai putem lua. Nu avem nevoie de multe transferuri. Momentan, am avut discuții cu niște jucători de la Hagi, să vedem dacă putem face o colaborare. Nu suntem disperați să transferăm, avem un nucleu bun de jucători”, a declarat Adrian Falub.

Formația clujeană își va relua pregătirile pe 15 ianuarie și se va pregăti pe plan local, înainte de reluarea campionatului.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 07 Jan. 2018, 13:02 Stiri
Pe aceeași temă