EXCLUSIV | Petre Grigoraș, după ce Foresta a picat cu Dinamo în optimile Cupei României: „Nu vrem să plecăm din Moldova”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Sep. 2019, 13:17 Actualizat: 30 Sep. 2019, 13:29 Stiri
EXCLUSIV | Petre Grigoraș, după ce Foresta a picat cu Dinamo în optimile Cupei României:  „Nu vrem să plecăm din Moldova”

Antrenorul echipei Foresta Suceava, Petre Grigoraș (54 de ani), a vorbit pentru ProSport despre partida cu Dinamo. Foresta și Dinamo se vor întâlni la finalul lunii octombrie în faza optimilor de finală ale Cupei României.

„Este o veste excelentă. Toată lumea este fericită. Eu sper că vom putea să aducem o nocturnă mobilă, așa cum s-a întâmplat la meciul cu Steaua (n.r. – se referă la FCSB) tot în Cupa României. Dacă nu, atunci poate jucăm la Botoșani.

Însă, în niciun caz nu vrem să plecăm din Moldova. Nu vrem să mergem pe la București, așa cum s-a întâmplat cu Reșița, cea care s-a dus să joace la Craiova.

Revenind la meci, este clar că Dinamo pleacă cu prima șansă, dar noi nu ne vom da bătuți și vom încerca să producem o mare surpriză”, a spus Grigoraș.

Foresta Suceava a ajuns în optimile Cupei României după ce a trecut de Sănătatea Darabani (3-0 la masa verde, meciul nu s-a jucat), Bucovina Rădăuță (3-0), Aerostar Bacău (2-1) și Gaz Metan Mediaș (2-1).

În octombrie 2016, în 16-imile Cupei României, Foresta a jucat pe teren propriu cu FCSB, acest lucru fiind posibil după ce clubul a închiriat o instalație de nocturnă mobilă și a instalat-o la stadionul Areni pentru acel joc. Circa 9.000 de spectatori au asistat la acel meci cu FCSB.

Astăzi, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului, în sala „Nicolae Dobrin”, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din faza optimilor de finală ale Cupei României.

AICI poți VEDEA toate meciurile din optimile de finală ale Cupei României.

Jocurile din optimi vor avea loc în perioada 29-31 octombrie, cu începere de la ora 14.30, cu excepția jocurilor televizate.

CITEȘTE și: EXCLUSIV | „I-am găsit pe băieți dărâmați psihic”. Ionuț Lupescu a dezvăluit pentru ProSport care era atmosfera în vestiar după Dinamo – Foresta 4-5, ce i-a transmis Salomir în prima repriză și ce s-a vehiculat la final

Articol scris de Daniel VLAD

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Sep. 2019, 13:17 Actualizat: 30 Sep. 2019, 13:29 Stiri
Pe aceeași temă