Evoluție penibilă pentru Conpet Cireșu

04 Apr. 2012, 13:21 Stiri
Evoluție penibilă** pentru Conpet Cireșu

Evoluția de vinerea trecută a jucătorilor de la Conpet Cireșu, în meciul jucat la ACS Berceni, era una dătătoare de speranțe la o victorie lejeră în disputa de la Ianca, cu CS Voluntari, dar lucrurile nu au stat absolut deloc așa cum și-au imaginat oficialii grupării brăilene. A fost un meci în care echipa antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan nu a expediat absolut niciun șut pe spațiul porții oaspeților, care au profitat de naivitățile din apărarea brăilenilor și au câștigat cu scorul de 2-0 un meci care nu le-a creeat nicio problemă! Prima așa-zisă ocazie de a marca a fost a brăilenilor, dar Crăciun s-a împiedicat în minge la 6-7 metri de poarta adversă (min. 12), iar la faza imediat următoare, pe contraatac,Cristea a șutat plasat de la 16 metri și l-a învins pe Stoica: 0-1 (min.13)!

După primirea golului, brăilenii se blochează practic mental, și nu reușesc nimic pe faza de atac, dar în minutul 20, Ilie a greșit copilărește pasându-i lui Ghirie, iar acesta a ratat fiind singur cu portarul brăilean! Se putea intra la pauză cu un rezultat de egalitate, dar Stoian a trimis cu capul, peste poarta goală, o minge venită din lovitură de colț de pe partea dreaptă, aceasta fiind ultima ocazie oarecum mai clară de a marca a „cireșarilor” până la sfârșitul meciului!

Dacă în prima parte Conpet Cireșu a mai „mișcat” cât de cât, în repriza a doua fazele brăilenilor nu au avut luciditate absolut deloc, iar ocaziile de gol la poarta lui Goicea au lipsit cu desăvârșire. Și asta în ciuda unei dominări aproape sufocante a brăilenilor care au beneficiat de mai multe cornere și lovituri libere din preajma careului advers. Toate acestea s-au încheiat însă cu centrări în careul advers, dar au fost respinse calm de înalții fundași adverși, în timp ce jucătorii de la Voluntari s-au mulțumit doar să contraatace periculos. Așa cum s-a întâmplat la faza din minutul 85, atunci când Moldoveanu l-a faultat total neglijent pe Pavel în careu, iar același jucător a stabilit din penalty, rezultatul final: 0-2!

Tot oaspeții mai puteau marca încă o dată în minutul 89, dar Stoica a apărat șutul lui Pavel de la 9-10 metri de poartă! Cam aceasta a fost istoria unei partide în care Conpet Cireșu a jucat deplorabil de prost în fața unei formații, CS Voluntari, care a șutat o singură dată pe stațiul porții brăilene (min.13), a marcat…două goluri, și a plecat de la Ianca cu trei puncte pe deplin meritate.

După acest nou eșec pe teren propriu, Conpet Cireșu se află pe locul 13, cu 16 puncte, iar în etapa viitoare are o deplasare de foc, pe terenul echipei Viitorul Chirnogi! În partida de la Ianca, cele două echipe au avut următoarele alcătuiri:

Conpet Cireșu: Stoica – Dima (min. 80: Ekene),Ilie, Olenic, Moldoveanu – Cotigă, Percă (min. 70: Popa), Costache – Oprea, Crăciun, Stoian. Antrenori: Vasile Darie, și Ionel Ivan.

CS Voluntari: Goicea – Toader, Anghel, Stanciu (min. 66: Pavel), Matei – Banu, Cristea (min. 64: Ioniță), Zăinescu, Pacinschi – Ghirie (min. 53: Lefter), Manea (min. 77: Palamariu). Antrenor: Eugen Preda.

Au arbitrat excelent: Adrian Vizireanu (centru), Adrian Grama și Mihai Coșconea (toți din Buzău).

Articol scris de Valentin Constantinescu

04 Apr. 2012, 13:21 Stiri
Pe aceeași temă