Enache: „Nu am mai trăit un sentiment de umilință ca cel de acum”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 15:18 Stiri
Enache:**

Vespazian Colban, antrenorul principal al FCM Dorohoi spune că eliminarea formației CSMS Iași din Cupa României este una din cele mai importante performanțe obținute până acum.

„E o zi fericită din viața de antrenor. Am mai trăit. Am promovat, sper să nu mă opresc aici și să fac o promovar din divizia C în divizia B. Jocul de astăzi este o satisfație ținând cont că aducem în premieră o echipă de liga I la Dorohoi. Dacă mai jucăm de zece ori, nu știu dacă mai câștigăm de două ori cu ei. Am jucat și în vară un amical cu CSMS Iași, am luat bătaie cu 2-1. A contat foarte mult acel joc pentru pregătirea meciului de astăzi”, a spus Vespazian Colban.

De partea cealaltă, tehnicianul formației CSMS Iași i-a pus la zid pe elevii săi. Costel Enache susține că lipsa de atitudine a jucătorilor ieșeni a dus la această eliminare din Cupa României.

„Nu am mai trăit un sentiment de umilință ca cel de astăzi. E greu să-mi gestionez acest moment. Dacă ar trebui să vorbesc, cu siguranță jigirile pe care mi le-au adus jucătorii ar trebui să le lansez și eu. Eu sunt un om decent și poate învață și ei ceva. Să fie decenți cu meseria pe care și-au ales-o și să-și respecte statutul. Se pare că nu au o educație pentru acest nivel. Sunt dezamăgit de atitudinea din jocul de astăzi, e statul de vedete, de jucători plini de sine, aroganți. Atunci când credeam că încep să-i cunosc, ei îmi demonstrează că nu știu despre ei. Știam echipa din Dorohoi, o echipă ambițioasă, care crede în șansa ei. Noi suntem principalii vinovați. Nu am tratat serios jocul iar inconstanța defensivă e o mare problemă”, a precizat Costel Enache.

Sursa: Bt online
Foto: Ionuț TABULTOC

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 15:18 Stiri
Pe aceeași temă