„Elton de Buzău”, veteranul Viitorului, aruncat în luptă în meciul de Cupă cu Dinamo II

Adrian Soare, Marius ANGHEL 15 Aug. 2014, 19:04 Stiri

Chiar dacă are 57 de ani, Ionel Turturică, jucător la Viitorul Locomotiva Buzău, încă nu se gândește să pună ghetele în cui. La meciul din turul III al Cupei, pe care echipa sa l-a disputat pe teren propriu cu Dinamo II, scor 1-3, cel sus amintit a surprins din nou. În pauză, după ce a cărat câteva baxuri cu apă la banca de rezerve, cel căruia i se spune „Elton de Buzău” și-a făcut apariția pe teren și a exersat cu mingea, dar fără să dea nimic de bănuit că va fi introdus în joc, deoarece nu era echipat. Însă, cu zece minute înainte de finalul partidei, când oaspeții conduceau cu 2-1, gazdele au solicitat schimbare, moment în care la marginea terenului și-a făcut apariția chiar veteranul formației, Turturică, aruncat în luptă de antrenor.

La puțin timp după intrare, ,,Elton de Buzău” a obținut o lovitură liberă la circa 25 de metri de poartă, rămasă însă fără rezultat, iar apoi, la o centrare în careu, a reluat cu o lovitură de cap pe lângă.

,,Nu știam că dânsul (n.r. Turturică) are 57 de ani, iar noi îi respectăm pe toți cei care joacă fotbal. Este un lucru bun că la această vârstă mai poate juca și trebuie apreciat”, a spus antrenorul lui Dinamo II, Florin Bratu.

Ionel Turturică este și unul dintre finanțatorii echipei Viitorul Lomotiva Buzău, care, deși a promovat în Liga a III-a, nu se va înscrie în campionat.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 15 Aug. 2014, 19:04 Stiri
Pe aceeași temă