Egalul nimănui

13 Nov. 2011, 10:11 Stiri
Egalul** nimănui

Jiul Petroșani a terminat la egalitate, scor 0-0, derbiul hunedorean cu CFR Simeria, după un meci antrenant cu foarte multe faze de poartă. Jiul a avut cele mai numeroase ocazii de gol, trecându-și în cont nu mai puțin de trei bare prin Hardău de două ori și Deac, acesta fiind aproape de a marca chiar pe final de meci. „Din păcate echipa nu joacă la adevărata valoare. Drida este mereu suspendat, nu știu ce se întâmplă cu el. Voi avea o discuție cât mai curând cu el. Mulți jucători nu se ridică la așteptările noastre. Este păcat că am scăpat printre degete un meci pe care l-am avut în mână”, a declarat managerul Jiulu, George Borugă. În urma acestui egal Jiul se află la 7 puncte de lider și se anunță o iarnă agitată pentru „mineri”. Dacă am termina turul la șapte puncte nu ar fi rău pentru că vine iarna, ne vom întări și altfel vom aborda returul de campionat”, a mai adăugat Borugă.

Jiul: Hotoboc – Bertea, Matei, Albert, Cruceru, Filipescu, Daj, Moldovan, Tudorache, Mohamed, Hardău. Au mai intrat: Filip, Șerban, Deac. Antrenor principal: Marin Tudorache

CFR Simeria: Dragotă – Vârtan, Stroia, Buta, Ungureanu, Găceanu, Făgărașanu, Vișan, Pepenar, Lintaru, Dăscălescu. Antrenor principal: Marius Opric

Meciul a fost condus la centru de Denis Haidiner din Hunedoara, ajutat la cele două tușe de Marius Pavăl, din Simeria și Alin Saraol din Deva.

Observatorii jocului: Vasile Balaș (Reșița) și Romeo Malac (Timișoara).

Jiul, 720 de minute fără înfrângere

Jucătorii echipei de fotbal Jiul Petroșani se pot lăuda cu cel mai bun parcurs dintre cele trei grupări hunedorene din C5, Liga a III-a. Cu egalul din etapa trecută 0-0 cu CFR Simeria, Jiul a ajuns la 720 de minute fără înfrângere. A obținut trei victorii pe teren propriu (2-0 cu FC Hunedoara, 2-0 cu Poli II Timișoara și 2-1 cu Bihorul Beiuș) și a scos trei remize în meciurile din deplasare (0-0 la Gloria Arad, 0-0 la ACS Recaș și 1-1 la CSM Școlar Reșița). Mai mult, petroșenenii sunt singura grupare din serie care nu a suferit nici o înfrângere în meciurile din deplasare.

articol scris de Loredana Juglea

13 Nov. 2011, 10:11 Stiri
Pe aceeași temă