Egal pentru adversari

04 Apr. 2012, 14:50 Stiri

„Feroviarii” nu se regăsesc după eșecul suferit weekend-ul trecut pe terenul liderului ACS Recaș.
Ieri, în etapă intermediară, CFR Simeria a remizat pe teren propriu cu echipa secundă a Timișoarei, scor 2-2. Al doilea rezultat de egalitate la rând acasă. La gazde Vîrtan a fost veriga slabă.

CFR Simeria a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu FC Timișoara II. Al treilea joc la rând fără victorie care azvârle echipa lui Marius Opric tocmai pe locul 6!

Mai îndrăzneții oaspeții au deschis repede scorul prin Dobricean care după ce la pierdut pe drum pe Vîrtan la învins pe Dragotă cu un șut la colțul lung (7). Vârf de lance, Dan Suciu a restabilit pentru prima dată egalitatea cu un șut de la 10 metri din pasa printre primită de la Pepenar (21). Asta a fost în prima parte.

După pauză rolurile s-au inversat. Gazdele au trecut în avantaj prin golul marcat din fază fixă: centrare din corner Făgărășanu cap din 6 metri Lintaru ( 50). A fost rândul bănățenilor să egaleze. Tot dintr-o fază exactă. Vîrtan a făcut un fault inutil la marginea careului mare iar Dobricean a transformat perfect lovitura liberă (70).

Cu om în plus pe final – Petcuț a fost eliminat pentru cumul de avertismente – Simeria nu a reușit golul izbăvirii chiar dacă i s-a refuzat o lovitură de la 11 metri. Scor final 2-2.

CFR Simeria 2 (1)
Dragotă – Vîrtan, Dosan, A. Stroia, Ungureanu – Găceanu (86 Chelariu) – Lintaru (83 Uibariu), Vișan (cpt.), Pepenar, Făgărășanu – Suciu (75 D. Dăscălescu).
Antrenor: Marius Opric.

Poli II Timișoara 2 (1)
Iordache – Vucea, Dăruială, Zaluschi, Damian (69 Silaghi) – Stancu, Petcuț, Dobricean (79 Leagu, Szalkai – A. Popa (cpt.), Boștină (86 Velici).
Antrenor: Adrian Stoicov.

Au marcat: Suciu (21), Lintaru (50) / Dobricean (7, 70)
Eliminat: Petcuț (82) – două „galbene”.
Arbitru: Marius Omuț (Oradea). Asistenți: Silviu Donțu și Maria Sima (ambii Rm. Vâlcea)
Stadion: „CFR”. Spectatori: 200.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Traian Manu (Glasul Hunedoarei)

04 Apr. 2012, 14:50 Stiri
Pe aceeași temă