Dulcea, cel mai în formă jucător al piteștenilor: „Sper să nu mai facem greșelile”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 11:29 Stiri

Adrian Dulcea este în acest moment cel mai în formă jucător al formației SCM Argeș Pitești. Atacantul alb-violeților a marcat două goluri și a dat o pasă de gol în partida cu FC Păpăuți, scor 3-1.

„A fost un meci pe care, din păcate, noi ni l-am făcut dificil. Am primit gol rapid, iar după 45 de minute eram în continuare conduși, dar după ce am discutat puțin m-ai aprins la vestiare cred că toată lumea a înțeles ce avem de făcut și că trebuie să ne revenim pentru a câștiga meciul.”, a declarat Adrian Dulcea la finalul partidei.

După două meciuri disputate în acest sezon, Dulcea a înscris trei goluri. „Am reușit o dublă, dar nu acest lucru este important. Este bine că am câștigat până la urmă pentru că este un început de drum și întotdeauna aceste începuturi sunt destul de grele. Sper din tot sufletul să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în primele două jocuri și să nu mai subestimăm adversarul pentru că am început practic meciul de la 1-0 pentru ei”, a mai spus Dulcea.

Halagian alături de alb-violeți

În partida cu FC Păpăuți, gruparea din Trivale a fost susținută din tribună de Florin Halagian. Dublu campion cu FC Argeș, Florin Halagian a venit la pauza meciului, atunci când FC Păpăuți conducea cu 1-0. „Am venit cu noroc pentru SCM Pitești. Am văzut o singură echipă pe teren și consider că a fost un meci de nivelul ligii a 3-a. Dacă erau mai atenți eu sunt de părere că puteau să înscrie mai multe goluri”, a declarat la finalul partidei Florin Halagian.

Întrebat dacă se va implica la noul proiect al primăriei, Florin Halagian a declarat: „Rămâne de văzut. FC Argeș nu mai e dar poate să revină chiar în vârful piramidei pentru că soluții există.”

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 11:29 Stiri
Pe aceeași temă