Dică cere seriozitate jucătorilor săi la meciul cu Flacăra Horezu: „Nu am date foarte multe despre ei. Este o partidă grea”

Marius ANGHEL 10 Sep. 2019, 19:27 Stiri
Dică cere seriozitate jucătorilor săi la meciul cu Flacăra Horezu:**

Campionii FC Argeș debutează în această ediție a Cupei României într-un meci în deplasare la Flacăra Horezu, echipă care are un început bun în campionatul Ligii 3 și care, după trei etape, ocupă locul 4 în Seria a 4-a, cu șapte puncte.

Piteștenii antrenați de Nicolae Dică pornesc ca favoriți în acest meci, însă nu vor avea o misiune deloc ușoară pentru a obține calificarea în 16-imi, acolo unde astăzi au obținut biletele UTA Arad, Ripensia Timișoara, Turris-Oltul Turnu Măgurele, CS Mioveni, Foresta Suceava, Sănătatea Cluj și U Craiova 1948 SA.

La formația vâlceană Flacăra Horezu joacă și antrenorul Adrian Popa, fost jucător în Liga 2, dar și alți fotbaliști cu experiență, precum Cristian Munteanu, Gueye Mansour sau Ștefan Covalschi. În plus, în poarta Horezului se află Robert Popa, portar pe care Argeșul l-a achiziționat în această vară, Dică l-a folosit ca titular în mai multe amicale, însă înainte de startul campionatului a renunțat la el, deși îl anunța ca un mare transfer reușit. Tânărul de 17 ani s-a întors apoi la Flacăra.

„Nu am date foarte multe despre Horezu. Din ce știu până acum, au jucători experimentați, care au evoluat în ligile a doua și a treia. Anul trecut Flacăra Horezu s-a clasat pe locul trei în seria a treia. Este o partidă grea și trebuie să o tratăm cu cea mai mare seriozitate. Ne dorim să ajungem cât mai sus în Cupa României. Obiectivul pe care mi l-am fixat este să aducem la Pitești o echipă de Liga 1”, a vorbit Nicolae Dică despre meciul cu Flacăra Horezu.

Marius ANGHEL 10 Sep. 2019, 19:27 Stiri
Pe aceeași temă