Decizia luată de FRF cu ocazia Centenarului Marii Uniri! Ce se întâmplă pe stadioanele din România

Marius ANGHEL 29 Nov. 2018, 16:55 Stiri
Decizia luată de FRF cu ocazia Centenarului Marii Uniri!** Ce se întâmplă pe stadioanele din România

Federația Română de Fotbal a anunțat, joi, că la toate meciurile care se vor disputa în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie se va intona imnul național. În această perioadă se joacă în Liga 1, 2 și 3.

„Pe 1 Decembrie, România sărbătorește 100 de ani de la Marea Unire, proclamată în 1918, la Alba Iulia.

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, pentru a marca momentul istoric, Comitetul de Urgență al FRF din data de 29 noiembrie 2019 a hotârât ca în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, la toate meciurile de fotbal din cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal, înaintea fluierului de start să fie intonat imnul de stat al României, „Deșteaptă-te, române!””, se arată în comunicatul FRF.

Etapa a 20-a a Ligii 2 se desfășoară pe 1 și 2 decembrie, iar etapa a 15-a a Ligii 3 are programate meciurile pe 29 și 30 noiembrie.

În cazul echipelor din Liga 2 Universitatea Cluj și Daco Getica București această regulă nu va fi o noutate, fiindcă atunci când aceste formații evoluează pe teren propriu, pe Cluj Arena, respectiv pe stadionul Juventus, conducerile celor două echipe solicită de fiecare dată să se intoneze imnul național.

Marius ANGHEL 29 Nov. 2018, 16:55 Stiri
Pe aceeași temă