De la golgheter la „oaie neagră”: „A rămas doar numele de el, așteptăm mult mai mult de la el”

Marius ANGHEL 10 Mar. 2015, 17:27 Stiri
De la golgheter la

Fără îndoială, eficacitatea lui Ionuț Radu a fost unul dintre atuurile celor de la Național Sebiș în turul campionatului. Atacantul venit de la Metalurgistul Cugir s-a acomodat excelent pe malul Crișului Alb, a devenit golgheterul echipei cu opt reușite, dar și-a găsit și un partener cu care a conlucrat excelent. Radu și Bozian și-au pus pecetea pe 80 la sută din golurile „alb-albaștrilor” în campania de toamnă, însă ceva s-a rupt în această iarnă.

Revenit cu câteva kilograme în plus din vacanță, Ionuț Radu a marcat doar două goluri în meciurile de verificare și acelea împotriva unor divizionare a patra, Lunca Teuz Cermei și Victoria Zăbrani. Se mai poate ca și sosirea în iarnă unor fotbaliști cu nume și personalitate, ca Dicu, Ologu sau Străuț să aibă efect negativ asupra psihicului „vârfului” de 24 de ani, ajungându-se ca sâmbătă să fie „oaia neagră” în remiza „albă” dintre Sebiș și Filiași.

Radu a trecut peste decizia antrenorului și a executat și ratat penalty-ul din finalul primei părți. Din informațiile noastre, la pauză, nu a fost privit cu ochi buni de colegii săi, Adrian Abrudean trecându-l imediat pe bancă. „Ionuț Radu nu a evoluat prea bine în prima repriză, plus că nu el era desemnat să bată penalty-ul. A rămas doar numele de el, dar și eu și toți ceilalți așteptăm mult mai mult în ceea ce-l privește. E păcat că nu se respectă deciziile luate în vestiar, nu ai cum să fi eficient în acest mod. L-am înlocuit cu un jucător de Liga a 2-a, Huiban, dar, din păcate, nici acesta nu a jucat mai bine, ba chiar a ratat cu mare ușurință”, spunea la finalul partidei cu oltenii tehnicianul liderului din Seria a IV-a.

Nici președintele de onoare al clubului nu și-a putut ascunde dezamăgirea vis a vis de golgheterul la zi al echipei. „Sunt supărat și pe Ionuț Radu, nu el era desemnat să bată penalty-ul. Nu știu de ce a făcut asta. Probabil, din dorința de a ieși în evidență, de a fi golgheter. Dar echipa este cea care trebuie să iasă în evidență, nu un jucător anume, indiferent de numele său”, a punctat și Gheorghe Feieș.

Deși nu a avut fotbaliști cu probleme de ordin medical sau disciplinar, „Știli” Abrudean a trebuit să renunțe la unul dintre elevii săi. Marius Roman a luat loc în tribune sâmbăta trecută și asta pentru că: „E în litigiu cu echipa lui Mititelu, nu avea actele în regulă, nu putea să joace”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Mar. 2015, 17:27 Stiri
Pe aceeași temă