Dan Cuedan: „Nu am câștigat ca și joc, dăruire, ci datorită experienței”

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 19:29 Stiri
Dan Cuedan:**

O arenă „Motorul” plină (capacitatea stadionului din Aradul Nou merge până la 1,500 de locuri – 900 pe scaune, restul, în picioare) a confirmat că duelul dintre UTA Bătrâna Doamnă și Șoimii Pâncota reprezenta unul din cele mai așteptate momente ale verii, chiar dacă a venit la sfârșit, după prelungiri.

Gruparea din Podgorie a mizat pe experiență și a știut să treacă peste golul egalizator, picat în ultimele secvențe ale timpului regulamentar de joc. În „extra-time”, Șoimii au înscris de două ori și puteau face același lucru de cel puțin încă două ori, dacă Bodea nu era inspirat.

„Am anticipat că întâlnim o echipă frumoasă, a Aradului, o extensie și o continuare a ceea ce a însemnat UTA. Să fim mulțumiți, istoria trebuie să meargă mai departe. Adversarii au jucători experimentați și tineri talentați, cei din urmă pot să crească sub bagheta staff-ului tehnic, și nu o spun din curtoazie, ci cu suflet, pe majoritatea jucătorilor îi cunoaștem de mici, mulți am lucrat cu ei, vom auzi de ei în fotbalul arădean și românesc”, a fost caracterizarea făcută de Dan Cuedan noii UTA.

„B-ul începe doar sâmbătă! Fără scuze!”

Antrenorul alb-negrilor a dezvăluit cum și-a motivat echipa. „Primul mesaj l-am transmis în cabină: de sâmbătă jucăm în Divizia B. Deocamdată nu suntem în B. Ne-am pregătit ca echipă de nivel superior, pe alocuri am și reușit, dar adversarii au jucat cu multă ambiție, îi felicit pe această cale, iar câtedată au fost primii la minge. Al doilea mesaj: cel mai ușor e să găsești scuze. Am luat gol în prelungiri, a fost greșeala lui Sălăjan, putea degaja oriunde. Ne-am dus în prelungiri, acolo le-am cerut să joace simplu, orice lucru întors împotriva noastră pe fond de oboseală ne putea da planurile peste cap. Am reușit un gol doi frumos, după care adversarul a trebuit să iasă la joc și am marcat pe contraatac, irosind apoi încă 3-4 situații”, a remarcat Cuedan.

„Nu am câștigat ca și joc, dăruire, ci datorită experienței. Nu am folosit niciun jucător sub 21 de ani, cum prevede regulamentul pentru meciurile din „B”. Cum a zis și colegul meu, Roland Nagy, situația e total anapoda în fotbalul românesc. Vreau să recuperez o parte din jucătorii accidentați până sâmbătă și le transmit arădenilor să fie convinși că azi au jucat cele mai bune echipe din Arad”, a încheiat fostul mijlocaș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 19:29 Stiri
Pe aceeași temă