Damila e lider! „Important e să rămânem acolo încă 13 etape și la final să sărbătorim”

26 Mar. 2012, 12:19 Stiri
Damila e lider!**

Nou-promovata Damila Măciuca a câștigat sâmbătă pe teren propriu, 3-1 cu Prometeu Craiova, rezultat care a dus echipa vâlceană în postura de lider.

La primul meci pe teren propriu cu Erik Lincar pe bancă, vâlcenii au făcut o primă repriză aproape perfectă, în care au punctat de trei ori, prin D. Rădoi (9), B. Geantă (34) și Albinaru (40). În plus, Bogdan Geantă a ratat și un penalti în minutul 25. După pauză, alb-verzii au slăbit evident ritmul și Rotaru a redus din handicap în minutul 51, după o greșeală a lui Grecu. În minutul 78, portarul craiovean Ciocârlan l-a faultat pe C. Popescu în postură de ultim apărător și a fost eliminat, între buturi intrând un jucător de câmp, dar scorul nu s-a mai modificat.

„Am jucat bine prima repriză, dar partea secundă a fost slăbuță. Suntem lideri, dar important e să rămânem acolo încă 13 etape și la final să sărbătorim. Ca orice antrenor, îmi doresc mai mult de la echipă, este important că avem rezultate pozitive, sper să jucăm din ce în ce mai bine, pentru că avem potențial. Aștept ca la meciurile de la Măciuca, suporterii noștri să își încurajeze mai mult echipa” a spus tehnicianul Damilei, Erik Lincar.

Posteucă și Smedescu revin la antremanente

Accidentați în startul returului, Posteucă și Smedescu și-ar putea relua antrenamentele de mâine și ar putea fi apți pentru deplasarea de la Rovinari. În plus, tot în această săptămână ar fi legitimat și atacantul adus de la Dinamo II, Bălan, care așteaptă decizia FRF de a fi declarat liber de contract.

Damila: Grecu – Bălțățeanu, Stoica, Pârvulescu, Bucuroaia – Rădoi, Balaban, Jianu – Codin, Albinaru, B. Geantă. Au mai jucat: C. Popescu, Iancu, Iordache și Ignat.

Articol scris de Adi Georgescu

26 Mar. 2012, 12:19 Stiri
Pe aceeași temă