Cu un picior în „județ”, dar cu gândul la Liga 2. Bălașa: „La anul vom trage la promovare. Vin bani mulți la echipă”

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 30 Mar. 2018, 11:41 Stiri

FC Aninoasa a pierdut acasă și cu Petrolul, 1-7, și cu Flacăra Moreni, 3-4, și a ajuns în subsolul clasamentului Seriei a 3-a a Ligii 3, dar eșecurile nu îi afectează în vreun fel pe oficialii clubului de lângă Târgoviște, care e în pericol să revină la „județ” în această vară. 

Aninoasa are doar 12 puncte după 18 etape, cu trei mai mult decât CS Mioveni 2, formația care ocupă singurul loc retrogradabil din serie.

„Punem baza unui nucleu de jucători pe care ne vom baza din vară. În mare proporție, să zic 70 la sută, vom ataca promovarea în Liga a 2-a în sezonul viitor. S-a tot scris că plecăm la Dragomirești. Vă spun clar că nu plecăm nicăieri. Fostul sponsor al echipei din Dragomirești a venit lângă mine, la Aninoasa, și de aici au tras unii concluzii greșite. Am prieteni cu firme mari în București, vor direcționa aici 2 la sută din impozit, în plus, primăria va suplimenta bugetul pe care ni l-a acordat în acest campionat. Proiectul meu e pe termen lung, e practic examenul meu ca antrenor. Dacă vom promova în Liga a 2-a vom avea nevoie de minim 400.000 de euro pe sezon să rezistăm”, a declarat antrenorul celor de al FC Aninoasa, Cristian Bălașa.

După 15 meciuri desfășurate în acest sezon al Ligii 3, FC Aninoasa ocupă penultimul loc în Seria a 3-a, cu 12 puncte, cu trei mai mult decât ultima clasată CS Mioveni 2. Până acum, echipa dâmbovițeană a înregistrat 3 victorii, 3 egaluri, 9 înfrângeri și are golaveraj 19:34.

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 30 Mar. 2018, 11:41 Stiri
Pe aceeași temă