Cu emoții! Calificare de la 11 metri pentru FC Hunedoara

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 14 Aug. 2014, 14:13 Stiri
  • FC Hunedoara s-a calificat în Faza a IV-a a Cupei României după ce a depășit, dramatic, după executarea loviturilor de departajare, formația Metalurgistul Cugir.
  • Scor final, 5-4! L-a finalul timpului regulamentar de joc dar și a celor două reprize de prelungiri a câte 15 minute, tabela de marcaj indica scor egal, 1-1.

 

Meci dramatic în Faza a III-a a Cupei României la fotbal ediția 2014-2015, ieri, pe stadionul „Michael Klein” din Hunedoara între FC Hunedoara și Metalurgistul Cugir.

Desfășurat pe o căldură infernală, fiind necesare mai multe pauze de hidratare, jocul a debutat sub auspicii favorabile gazdelor, Alin Mutu de la Cugir fiind eliminat de pe teren pentru un fault dur în minutul 15.

Și, deși au alergat mult și aveau și un om în plus pe teren, hunedorenii n-au putut profita de acest avantaj. Mai mult, în minutul 79 Metalurgistul a deschis scorul prin Florin Bold cu un șut pe jos de la mare distanță. În replică, FC Hunedoara a restabilit egalitatea și-a trimis jocul în prelungiri prin Andrei Șoit (87”) la singurul șut pe spațiul porții.

Prelungirile n-au fost de ajuns pentru desemnarea învingătoarei astfel că pentru departajare au fost nevoie de lovituri de departajare.

Deși au avut nervii mai tari la executarea loviturilor de la 11 metri misiunea gazdelor a fost ușurată de cugirenii Goronea și Medeșan care au trimis mingea peste poarta apărată de Dragotă. Pentru FC Hunedoara au dat gol, pe rând: Găceanu, Uibariu, Trășcan și Roiu.

FC Hunedoara    5 (1, 1)
Dragotă – Ciucurescu, Găceanu, Geacă, B. Roiu (cpt;) – Șoit (118′, R. Popa), R. Munteanu (65′, M. Olariu) – R. Blaga, Uibariu, Trășcan – Fl. Pop (70′, D. Grigore). Antrenor:  Titi Alexoi.
 
Metalurgistul Cugir   4 (1, 1)
Gurincu – Medeșan, Kalai, Al.Mutu, Bold – Necșulescu (82′, Șt. Radu), M. Neagu, Șuteu, Negură (46′, I. Homei) – Itu (cpt; 84′, Tăban), Cîrstean (65′, G.Goronea). Antrenor: Dan Mănăilă.
 
Eliminat: Alin Mutu (15′ – „roșu” direct).
Au marcat: A. Șoit (87′) / Fl. Bold (79′).
Arbitru: Mircea Ardelean (Arad). Asistenți:Cristian Pleșa (Timișoara) și Marius Balint (Cluj Napoca).

Articol și foto de Sami Tamaș

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 14 Aug. 2014, 14:13 Stiri
Pe aceeași temă