CSMS Iași, eliminată rușinos la Dorohoi!

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 12:55 Stiri
CSMS Iași,** eliminată rușinos la Dorohoi!

Fotbalul iesean traieste o noua rusine. FCM Dorohoi a invins CSMS Iasi cu scorul de 3-2 si a eliminat echipa lui Costel Enache din Cupa Romaniei. Pentru ieseni, care au jucat cu echipa de baza la Dorohoi, au marcat Vancea si Onofras, in timp ce pentru formatia din Liga a III-a, au punctat Vrabie, Grumezescu si Eduard Sandu. Practic, dintre titularii Iasului, au lipsit doar cei doi jucatori indisponibili Voicu si Vladu.

Oaspetii au inceput perfect partida de ieri si au deschis scorul in minutul 2. Lansat excelent de Olah, Vancea a reusit sa înscrie primul sau gol pentru CSMS Iasi. In minutul 20 insa, Vrabie a reusit sa egaleze. In pofida unui teren denivelat, CSMS si-a mai creat cateva ocazii de a marca prin Visa, Cretu, Vancea sau Onofras. Pe fondul unui meci echilibrat, in minutul 36, Visa a reluat cu capul, portarul a respins pâna la Onofras, care a înscris din apropiere.

In ultimul minut al primei reprize, Vancea a scapat singur pe partea dreapta, dar un fundas advers a reusit sa-l blocheze în ultimul moment. La pauza, iesenii conduceau cu scorul de 2-1 si nimic nu anunta dezastrul din repriza secunda.

Impinsi de la spate de cei peste 1000 de oameni din tribune, jucatorii de la Dorohoi au reusit egalarea imediat dupa reluarea meciului. Grumezescu a primit o pasa lunga, peste toata apararea Iasului si a egalat la 2. Simtind ca pot deveni penibili, jucatorii lui Costel Enache s-au naspustit spre poarta adversa, dar au ratat cateva sanse bune de a trece din nou in avantaj prin Onofras si Cretu. In minutul 65, Eduard Sandu a aruncat atmosfera in aer, marcand pentru 3-2, cu un sut la coltul lung.

Cu un sfert de ora inainte de final, Tiganasu a driblat doi adversari, dar a fost blocat in ultima clipa. Pana la finalul meciului, CSMS a mai ratat cateva ocazii de a egala macar prin Vancea, in doua randuri, Onofras sau Badescu, dar scorul final a ramas 3-2, iar Dorohoiul merge mai departe in Cupa Romaniei.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

FCM Dorohoi – CSMS Iasi 3-2 (1-2)
Vrabie (16), Grumezescu (51), Edy Sandu (68) / Vancea (2), Onofras (33)
Stadion: Dorohoi, spectatori: 1.000 si vreme calda.
Arbitri: Cojocaru Viorel (Galati), Artene Ovidiu (Vaslui), Hulubei Daniel (Vaslui)

FCM Dorohoi: Rohetki – St. Nicolae, Cososchi, Luca,  Halip, Gherman – Vrabie (Barabas ’90+2), M. Bordeianu, Ghiviziu – Edy Sandu (Darvariu ’90), Grumezescu. Antrenor: Vespazian Colban.

CSMS Iasi: Bogdan Miron – Mihalache, Cretu, Cioranu (Visa ’10), Radu Miron – Novac (Tiganasu ’55) – Tomi Petrescu (Badescu ’69), Onofras, Olah, Badic – Vancea. Antrenor: Costel Enache.

Sursa: Bună ziua Iași

Foto: Ionuț TABULTOC

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 12:55 Stiri
Pe aceeași temă