Csikszereda s-a decis unde dispută meciul din optimile Cupei României cu Dinamo. Anunțul a fost făcut în limba maghiară

Marius ANGHEL 18 Oct. 2018, 16:49 Stiri

Meciul dintre AFK Csikszereda și Dinamo, ce contează pentru faza optimilor de finală ale Cupei României, se va desfășura la Miercurea Ciuc, pe 1 noiembrie, de la ora 19:00. Oficialii clubului din Liga 3 au reușit să închirieze o instalație mobilă de iluminat pentru ca partida eliminatorie împotriva „câinilor” să se joace pe propriul stadion, unul care nu are nocturnă.

Csikszereda a anunțat pe site-ul oficial, unul în care își publică știrile doar în limba maghiară, că începând cu 22 octombrie va scoate la vânzare biletele pentru jocul cu Dinamo. Un tichet costă 15 lei, iar o persoană poate cumpăra până la maxim cinci bilete.

Stadionul Municipal din Miercurea Ciuc, care a fost modernizat de curând și are o tribună oficială impunătoare, are o capacitate de 1.200 de locuri. Pentru partida cu Dinamo se dorește aducerea și a unor tribune mobile pentru a se spori numărul persoanelor care vor putea asista la meci.

„HétfÅ‘tÅ‘l lehet jegyet venni!

Október 22-én kezdÅ‘dik a jegyárusítás az FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamo Románia Kupa nyolcaddöntÅ‘re.

Az összecsapásra november elsején 19 órakor kerül sor a csíkszeredai városi stadionban. A mérkÅ‘zésre az FK Csíkszereda összesen 650 jegyet bocsát áruba, egy jegy ára 15 lej, de egy személy maximum 5 jegyet vásárolhat! Mától felfüggesszük a bérletek értékesítését, de az eddig megvásárolt bérletek továbbra is érvényesek. Ugyanakkor az idény elején meghirdetett szülÅ‘ + gyermek kedvezményünk erre a meccsre nem lesz érvényes!
Jegyeket október 22-től kezdődően a Sportcsarnok jegypénztárában lehet vásárolni naponta 15 és 17:30 óra között.

A nagy érdeklÅ‘désre való tekintettel a sajtó számára az akkreditációs határidÅ‘: október 26. Az akkreditációs igényt a [email protected] címre kell küldeni a következÅ‘ adatokkal: név, sajtóorgánum neve, beosztás, telefonszám”, sună comunicatul celor de la Miercurea Ciuc.

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc luptă pentru promovare și în acest sezon al Ligii 3. După opt etape desfășurate până acum are 18 puncte și ocupă primul loc în Seria a 5-a, fiind la egalitate cu ACS Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare.

Dinamo traversează o perioadă neagră în Liga 1. După 11 etape se află pe antepenultimul loc în clasament, cu doar 11 puncte acumulate. Echipa bucureșteană și-a schimbat pentru a treia oară antrenorul în acest sezon, acum fiind numit Mircea Rednic.

Programul complet al optimilor:

marți, 30 octombrie
16:30 | FC Hermannstadt – FC Voluntari
19:00 | Turris Oltul Turnu Măgurele – U Craiova
21:45 | Politehnica Iași – Viitorul

miercuri, 31 octombrie, ora 16:30
16:30 | CS Mioveni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
19:00 | Universitatea Cluj – Astra
21:45 | Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj

joi, 1 noiembrie
19:00 | AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Dinamo
21:45 | Dunărea Călărași – FCSB

Marius ANGHEL 18 Oct. 2018, 16:49 Stiri
Pe aceeași temă