CS Apă își prezintă lotul în deschiderea meciului de old-boys dintre Electroputere și U Craiova

28 Aug. 2012, 16:14 Stiri
CS Apă își prezintă lotul** în deschiderea meciului de old-boys dintre Electroputere și U Craiova

Cea bună echipă a Craiovei din acest moment, CS Apă, care va lua startul la finalul acestei săptămâni în Liga a III-a și își va prezenta lotul în deschiderea jocului de old-boys dintre Electroputere și Universitatea Craiova. Echipa preluată recent de Florin Șoavă nu va mai evolua la Balș și a obținut acordul fraților Mihăilescu pentru a-și disputa jocurile de pe teren propriu pe „Extensiv”, arena din Parcul Romanescu.

„Craiova nu trebuie să piardă această echipă, pentru că este cea mai bună a orașului și are nevoie de sprijin, pentru a rezista. Toți oamenii de afaceri și toți microbiștii trebuie să o susțină, frații Mihăilescu a pus la dispoziție stadionul, eu le-am oferit deja un set de mingi și unul de echipament, dar este nevoie de mai mult pentru ca această echipă să promoveze, fiindcă alta nu mai avem și nici nu știm dacă vom mai avea” a declarat Florin Dumitru.

Înțepături la adresa primarului Lia Olguța Vasilescu au venit din partea lui Narcis Mohora, care o consideră pe femeia recent aleasă în fruntea Băniei printre cei vinovați de declinul fotbalului craiovean.

Articol scris de Cosmin STAICU

28 Aug. 2012, 16:14 Stiri
Pe aceeași temă