Craiova a avut noroc la tragerea sferturilor Cupei, dar Mangia nu e mulțumit cu Csikszereda: „Îmi doream altă echipă. Nu vrem ca anul acesta să dezamăgim”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Jan. 2019, 14:50 Actualizat: 18 Jan. 2019, 15:18 Stiri
Craiova a avut noroc la tragerea sferturilor Cupei, dar Mangia nu e mulțumit cu Csikszereda:  „Îmi doream altă echipă. Nu vrem ca anul acesta să dezamăgim”

Deși Universitatea Craiova a picat la tragerea la sorți a sferturilor Cupei României cu echipa cea mai slab cotată, FK Csikszereda Miercurea Ciuc, formație din Liga a 3-a, antrenorul oltenilor, Devis Mangia, a oferit o declarație surprinzătoare, spunând că și-ar fi dorit un alt adversar „din mai multe motive”.

„În sferturi de finală nu pot fi meciuri ușoare. E normal să fim favoriți, dar trebuie să fim foarte inteligenți când vom juca împotriva acestei formații, fiindcă am văzut ce a pățit Dinamo acolo. Sper ca la ora meciului să fie condiții bune, vremea să fie favorabilă și terenul OK. Cei de la Csikszereda au făcut o treabă foarte bună, atunci când o echipă de liga a treia ajunge în sferturi înseamnă că a evoluat foarte bine. Din mai multe motive, îmi doream să întâlnim o altă echipă în această fază a competiției. Anul trecut am avut un parcurs perfect, am câștigat trofeul și nu vrem ca anul acesta să dezamăgim”, a spus Devis Mangia.

Ovidiu Costeștin, managerul executiv al Universității Craiova, a declarat despre tragerea la sorți: „Nu trebuie să facem aceleași greșeli pe care le-a făcut Dinamo, nu trebuie să tratăm adversarul de sus, trebuie să abordăm jocul cu maximă seriozitate. Vom avea un adversar dificil și în vremea de la Miercurea Ciuc. Nu știu dacă se va juca acolo, fiindcă la ultimul meci au fost probleme cu nocturna, care nu a fost suficient de puternică, a deranjat jucătorii. Trebuie să fim foarte atenți la toate detaliile”.

Meciurile din sferturile de finală:

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CFR Cluj
FC Hermannstadt – FC Viitorul
FK Csikszereda Miercurea Ciuc – U Craiova
Dunărea Călărași – Astra

Meciurile rezultate se vor disputa în perioada 26-28 februarie, programul exact al acestora urmând a fi stabilit ulterior.

Articol scris de Cosmin STAICU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Jan. 2019, 14:50 Actualizat: 18 Jan. 2019, 15:18 Stiri
Pe aceeași temă