Costel Enache, numit principal la satelitul Ceahlăului

Mihai Andries 05 Feb. 2015, 18:53 Stiri
Costel Enache, numit principal** la satelitul Ceahlăului

Ceahlăul face schimbări și la satelitul de Liga 3, formație cu un parcurs dezastruos în tur sub comanda lui Ovidiu Marc, fiind cea mai slabă formație din seria 1 cu numai 2 puncte din 9 partide. Tehnicianul pietrean în vârstă de 41 de ani a condus deja miercuri primul antrenament al satelitului, fiind secondat de un alt fost jucător al Ceahlăului, Valentin Avădanei, care în tur a fost principal la Petrotub Roman.

Costel Enache revine pe banca tehnică după o pauză de mai bine de jumătate de an, fosta glorie a Ceahlăului activând într-o funcție administrativă la centrul de copii și juniori. Enache a activat ca principal la Ceahlăul în perioada 2011-2013 atât în Liga 2, cât și în primul eșalon unde s-a menținut în prima ligă până în 2013 când a fost schimbat pe final de sezon cu Viorel Hizo.

Costel Enache a avut o scurtă experiență și la nivelul Ligii 2, fiind adus de Florin Prunea la CSMS Iași și de Aurel Brașoveanu la Dunărea Galați.

Având în vedere că îl avem de câtva timp în curtea noastră și l-am readus de pe unde a mai lucrat, Iași și Galați, am considerat că e oportună folosirea lui la capacitate maximă, datorită faptului că el va obține cât de curând licența Pro, se pregătește, a dat dovadă pe unde a fost că e un antrenor bun, capabil, și sper să aducem și la echipa a doua un suflet nou.Este posibil ca Enache să colaboreze cu Vali Avădanei, asta rămâne de văzut„, a spus președintele Viorel Măstăcăneanu.

Enache va debuta pe banca satelitului vineri de la orele 10.30 pe terenul sintetic din complexul Ceahlăul în compania colegei de eșalon Petrotub Roman.

Articol scris de Dan EȘANU

Mihai Andries 05 Feb. 2015, 18:53 Stiri
Pe aceeași temă