Coste Grigore: „Nicu Pop este o jigodie!”

24 Jan. 2009, 13:35 Stiri
Coste Grigore:

Numele echipei din Adunații Copăceni se potrivește de minune cu cele întâmplate ieri în comuna din județul Giurgiu. După ce Primăria anunțase că își va retrage sprijinul de la echipă, ieri aproape 200 de susținători au protestat în fața Căminului Cultural, pentru ca gruparea să nu se desființeze.

Fostul președinte a fost demis ieri, iar Marcel Ploae reinstalat în funcția de antrenor principal. Astfel, noua conducere a echipei este formată din Costel Grigore, președinte, iar vicepreședinte a fost învestit Aurel Gheorghe.

„Echipa nu se desființează, iar circul de aici a luat sfârșit prin înlăturarea nemernicului Nicu Pop. Această jigodie, acest escroc de președinte a delapidat 150.000 de euro din conturile echipei de fotbal. Este o sumă incredibilă pentru o echipă de Liga a III-a. Dar nu va scăpa asa jigodia, pentru că-l vom acționa în judecată”, a declarat noul președinte Costel Grigore, care l-a asigurat și pe Ploae ca antrenor: „Păi ce era după mama lui Pop antrenorul pus? Marcel Ploae este antrenorul și el are ca obiectiv ocuparea locului 2, care ne va asigura prezența în barajul pentru promovare”.

Articol scris de Narcis DREJAN
 

24 Jan. 2009, 13:35 Stiri
Pe aceeași temă