Conpet Cireșu vrea „Izbânda” și în Cupă

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 11:25 Stiri
Conpet Cireșu vrea „Izbânda

După ce a eliminat cu un categoric 5-1 la Cireșu pe Viitorul Domnești, pentru Conpet Cireșu va urma acum o partidă în turul al doilea din Cupa României împotriva unei formații pe care „cireșarii” au învins-o și în barajul de promovare pentru liga a treia.

Conform tragerii la sorți, care a avut loc la sediul Federației Române de Fotbal, gruparea brăileană, antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan, va juca în turul al doilea al competiției KO cu nimeni alta decât formația pe care a învins-o la barajul de promovare în Liga III după executarea loviturilor de departajare, pe stadionul „Ancora” din Galați, Izbânda Hagilarea Mihail Kogălniceanu!

Deoarece aceasta din urmă a câștigat trofeul în județul Tulcea și este considerată echipă dintr-un eșalon inferior, partida din turul următor se va disputa pe data de 31 iulie cu începere de la ora 17.30 pe stadionul „Delta” din Tulcea.

În ceea ce privește tragerea la sorți, Vasile Darie antrenorul principal de la Conpet Cireșu ne-a declarat: „Izbânda este un adversar destul de bun pe care ni-l doream în faza aceasta a cupei! Ca să nu mai auzim că i-am scos de la baraj după 11 metri, sau că am avut noroc acolo, tocmai de aceea vrem să-i batem și acum în cupă pe terenul lor, dacă se poate în timpul regulamentar de joc. Și băieții abia așteaptă un alt joc cu cei de la Kogălniceanu și sunt hotărâți să nu-mi mai de-a nicio emoție pentru calificare. Ne-am mai întărit cu câțiva jucători care în trecut au mai jucat pe la CF Brăila, și cred că vom face o figură frumoasă și la Tulcea. Totuși adversarii noștri alcătuiesc o echipă destul de redutabilă, și sper să câștigăm acest meci măcar mentru a demonstra că avem valoare de liga a treia! Că nu avem ca obiectiv să câștigăm ediția din acest an a Cupei României! Poate o vom face la anul!”– a spus glumeț principalul de la Conpet Cireșu.

Și Vasile Popa, vicepreședintele grupării brăilene, este destul de bucuros după tragerea la sorți: „Este exact ceea ce-mi doream eu! Trebuie să câștigăm și la Tulcea, pentru a le demonstra că noi suntem mai buni ca ei, și că avem față de liga a treia!”– a spus oficialul brăilean.

Dar până la ora partidei de la Tulcea, întreaga conducere tehnică dela Conpet Cireșu așteaptă clarificarea situației la CF Brăila pentru a vedea dacă vor putea conta și în campionatul care urmează pe Cireașă și Preda, jucători a căror împrumut de la divizionara secundă a expirat, dar și dacă vor putea beneficia și pe aportul altor jucători ai divizionarei secunde.

Deja sunt în „curtea” Conpet-ului doi jucători experimentați: Iulian Bogoș și Stelică Nicoliță, jucători care au mari șanse să fie legitimați până la ora partidei de la Tulcea.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 11:25 Stiri
Pe aceeași temă