Chindia speră la o nouă surpriză în Cupă: „Jucăm cu Dinamo, adică exact cu cine ne-am dorit”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 17:24 Stiri
Chindia speră la o nouă surpriză în Cupă:**

După ultimul meci din campionatul Ligii a III-a, unul din jucătorii Chindiei, Adrian Grigore, a declarat că își dorește să joace împotriva celor de la Dinamo în optimile de finală ale Cupei României, considerând au o șansă împotriva „câinilor”.

Astăzi, după tragerea la sorți de la Casa Fotbalului, târgoviștenii au rămas la fel de optimiști și speră să facă o nouă surpriză după ce au aliminat Săgeata Năvodari în turul trecut.

„Vom întâlni un adversar puternic. Nu se compară cu Săgeata Năvodari, dar ne putem lega de acest meci. Eu cred că putem pune probleme dinamoviștilor. Avem și noi șansa noastră”, a declarat Silviu Dumitrescu, antrenor Chindia Târgoviște, pentru www.liga2.ro.

Mijlocașul Adrian Grigore era la rându-i fericit că pronosticul lui a devenit realitate: „Am căzut cu Dinamo, adică exact cu cine ne-am dorit. Vom trece de ei, iar în turul următor vrem să întâlnim Steaua”.

Meciurile din optimile de finală ale Cupei României se vor juca într-o singură manșă, pe terenul primei echipe, în perioada 29-31 octombrie.

Articol scris de Adrian ALBU
Foto: Marius TUDOR

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 17:24 Stiri
Pe aceeași temă