Chimiștii, mulțumiți de parcursul din Cupă! „Am opus rezistență”

21 Sep. 2011, 18:17 Stiri
Chimiștii, mulțumiți de parcursul din Cupă!**

Echipa de Liga a III-a, FC Oltchim Rm.Vâlcea a părăsit ieri Cupa României, cedând în șaisprezecimile de finală la Galați, 1-3 cu Oțelul. Vâlcenii sunt însă mulțumiți că au făcut o figură drumoasă în cupă.

După ce am luat repede primul gol, mă așteptam să luăm șase, dar am făcut o figură frumosă, am opus rezistență, nici eu nu mă așteptam să jucăm așa de bine. Cred că, dacă nu luam golul doi din acel corner și intram cu egal la pauză, era mai greu pentru Oțelul, care apoi trebuia să se desfacă mai mult. După joc, băieții mei nu erau dezamăgiți, se așteptau să ia mai multe, doar au jucat contra campioanei, o echipă de Liga Campionilor” a spus tehnicianul chimiștilor, Ion Lazăr.

Vâlcenii l-au pierdut pe mijlocașul Preda, accidentat în prima repriză a disputei de la Galți. „I s-au pus cinci copci, nu vede cu ochiul, îl are foarte umflat. Este o pierdere pentru noi în campionat, e mijlocașul care pune mingea jos și desface jocul, o să-i simt lipsa vineri, la jocul de acasă cu Cisnădie” a mai afirmat tehnicianul Ion Lazăr.

Articol scris de Adi Georgescu

21 Sep. 2011, 18:17 Stiri
Pe aceeași temă