Ce spun Devis Mangia și Mitriță după ce au aflat că merg cu Craiova la Turnu Măgurele, în optimile Cupei. „Nu este așa simplu să joci cu echipe de Liga a 3-a”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Sep. 2018, 12:58 Stiri
Ce spun Devis Mangia și Mitriță după ce au aflat că merg cu Craiova la Turnu Măgurele, în optimile Cupei.**

După ce a produs surpriza în Giulești și a învins cu 2-0 Rapidul, Turris Oltul Turnu Măgurele și-a aflat vineri dimineață adversarul din optimile Cupei României. Sorții au decis ca pe terenul echipei antrenate de Erik Lincar să vină Universitatea Craiova. Trupa din Liga 1 obținuse calificarea în această fază a competiției după ce a trecut, pe teren propriu, cu 2-0 de Sportul Snagov.

Claudiu Dragu (75′), Mario Mihai (90′) i-au adus victoria Turrisului împotriva Rapidului, într-un meci în care echipa din Teleroman a marcat pe final, dar a controlat partida aproape pe toată durata ei.

Devis Mangia a comentat tragerea la sorți din optimile Cupei României, unde Craiova va juca în deplasare la Turnu Măgurele, între 29 octombrie și 1 noiembrie, data nefiind însă stabilită exact. „Pe hârtie nu pot spune că nu suntem favoriți, dar să vedem pe gazon dacă mai suntem favoriți. Problema este la atitudine, nu contează dacă suntem favoriți dacă nu avem atitudinea necesară pe teren. Am văzut în meciurile din primul tur al Cupei că nu este așa simplu să joci cu echipe de Liga a 3-a. Mă bucur că avem o deplasare scurtă, totuși”, a spus italianul.

Și Alexandru Mitriță, căpitanul echipei oltene, s-a referit la meciul din Cupa României: „Suntem favoriți, jucăm cu o echipă de Liga a 3-a, dar trebuie să luăm meciul în serios, să-l tratăm la sută la sută și să ne impunem”.

Turris Oltul Turnu Măgurele nu este singura echipă din campionatul Ligii 3 ajunsă în optimile Cupei României. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a trecut de Energeticianul în 16-imi, iar în următoarea față o va întâlni pe Dinamo.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Sep. 2018, 12:58 Stiri
Pe aceeași temă