Cătălin Golofca și Vlad Achim au înscris pentru FCSB 2 în meciul cu FC Voluntari 2. Evoluția scorului a fost una spectaculoasă

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 13 Oct. 2017, 17:49 Stiri
Cătălin Golofca și Vlad Achim au înscris pentru FCSB 2 în meciul cu FC Voluntari 2.** Evoluția scorului a fost una spectaculoasă

Partida din Liga 1 dintre FC Voluntari și FCSB, joc programat în această seară de la 20:45, a fost precedată de un meci între echipele secunde ale celor două cluburi. Meciul oficial a avut loc în cadrul etapei a 8-a din Liga a 3-a, Seria 2, și s-a terminat cu scorul de 4-4.

FCSB 2 nu a reușit să câștige în ciuda faptului că a avut în prima echipă mai mulți fotbaliști care sunt, în mod normal, în vederile lui Nicolae Dică. Și Voluntari 2 l-a avut de la prima echipă pe Adrian Bălan.

Trimiși la echipa a doua, Cătălin Golofca și Vlad Achim au reușit să înscrie câte un gol în meciul cu Voluntari 2, partidă cu o evoluție spectaculoasă a scorului. Oaspeții au condus din start cu 2-0, ilfovenii au egalat și au preluat conducerea cu 3-2 în minutul 50, FCSB 2 a revenit și a egalat la 3, apoi a preluat conducerea în minutul 79, însă egalul a fost stabilit de golul lui Alexandru Stoica din minutul 84.

Pentru ilfoveni a marcat și Mircea Leasă, fiul președintelui clubului din Voluntari.

FC VOLUNTARI 2 – FCSB 2 4-4
Adrian Bălan (18, 50), Mircea Leasă (28), Alexandru Stoica (85) / Mario Mihai (9), Cătălin Golofca (13), Vlad Achim (74), Mihai Neg (79)

Voluntari 2: Mihăescu – Uțoiu, C-tin. Costache, M. Leasă, Mitache, Gâță, Bârsan, Tudorică, Ad. Voicu, Ad. Bălan, Elvis Stan
Au mai jucat: Ureche, M. Dumitru, Ghe. Ilie, Al. Stoica

FCSB 2: Andr. Vlad – Pleașcă, Pacionel, Botă, Vl. Achim, Cană, Andr. Gavrilă, Szecui, Al. Nicola, M. Mihai, Golofca
Au mai jucat: R. Ion, Petruț, Neg, Pham Huy

În urma rezultatelor de vineri din etapa a 8-a, FCSB 2 a acumulat 14 puncte și a urcat pe locul 5 în Seria 2, în timp ce FC Voluntari 2 are 12 puncte și e pe locul 7.

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 13 Oct. 2017, 17:49 Stiri
Pe aceeași temă