Bănel Nicoliță și fratele său, din nou decisivi pentru CS Făurei. Echipa brăileană e la egalitate de puncte cu Rapid

Marius ANGHEL 10 Sep. 2018, 18:35 Stiri
  • Stelian a obținut penalty în minutul 62, iar Bănel a marcat golul victoriei de la punctul cu var, pentru 1-0 în deplasare cu CSO Bragadiru. Echipa din Făurei ocupă, după etapa a 3-a, locul al 5-lea în Seria a 2-a a Ligii 3.


Start foarte bun de campionat pentru Bănel Nicoliță și CS Făurei. Gruparea fotbalistică manageriată de fostul stelist, retras fundaș central, a câștigat cu 1-0 „duelul” nou-promovatelor, cu CSO Bragadiru, care a avut loc vinerea trecută, pe stadionul Electromagnetica. Golul de trei puncte a fost marcat de la puncul cu var de Bănel Nicoliță, după un penalty obținut de fratele lui, Stelian.

Meciul de pe stadionul Electromagnetica a fost unul de luptă, în care primordial pentru fiecare combatantă a fost ideea de a nu primi gol. Firesc, CSO Bragadiru a fost echipa cu o posesie mai bună, beneficiind de câteva cornere care, însă, au rămas fără rezultat pe tabelă. Bănel Nicoliță a fost mai aproape de gol în primele 45 de minute, dar mingea trimisă de el din lovitură liberă a fost scoasă de la vinclu de portarul Mociu. Și fratele Stelian a avut o șansă de a înscrie, însă mingea șutată din alergare de acesta s-a dus în plasa laterală.

Gazdele au ieșit de la cabine decise să tranșeze partida în favoarea lor, însă CS Făurei a închis toate culoarele spre propria poartă, iar Tudor a avut câteva intervenții bune la două șuturi de la distanță.

După o acțiune de contraatac, portarul gazdelor l-a faultat în careu pe Stelian Nicoliță și Bănel (62) a transformat penalty-ul acordat oaspeților și a stabilit totodată și scorul care urma să rămână cel final al partidei, 1-0, pentru CS Făurei.

CSO Bragadiru a dominat teritorial până la finalul partidei, însă majoritatea acțiunilor gazdelor s-au oprit la marginea careului advers, Bănel Nicoliță, antrenorul din teren al oaspeților și-a coordonat foarte bine colegii și CS Făurei a bifat cel de-al doilea succes din acest campionat.

În etapa următoare, CS Făurei va juca pe teren propriu cu CS Afumați. Bragadiru se deplasează la CS Medgidia.

CS Făurei: Tudor – Grozea (Racoviță 46), B. Nicoliță, Căldăraru, Bordei – M. Mocanu, Pușcașu, Percă, Cloșcă (A. Huțu 85) – Cristian (Poterașu 90), S. Nicoliță

Bănel Nicoliță, la al doilea gol în acest sezon

Bănel Nicoliță nu a fost la Bragadiru la primul său gol în acest sezon al Ligii 3. În etapa precedentă, în care CS Făurei a jucat pe teren propriu cu CS Medgidia, fostul stelist a deschis scorul tot din penalty, în minutul 56, iar Andrei Pușcașu a stabilit apoi rezultatul final, 2-0.

În prima rundă, CS Făurei a debutat în Liga 3 cu un egal pe teren propriu, cu ACSM Oltenița (scor 0-0).

După trei etape desfășurate în acest sezon, CS Făurei are 7 puncte și se află pe locul 5, la egalitate cu liderul Rapid, care are însă un golaveraj mult mai bun. Tot atâtea puncte mai au și SC Popești Leordeni, CS Afumați și Unirea Slobozia.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 10 Sep. 2018, 18:35 Stiri
Pe aceeași temă