Bălu trimite rezervele în meciul de la Motru: „Cu Olimpia sper și cred că vom fi în cea mai bună formă”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2014, 15:45 Stiri
Bălu trimite rezervele în meciul de la Motru:**

FC Caransebeș va juca în această seară, de la ora 17:30, într-un nou tur al Cupei României. În faza a patra a competiției, echipa pregătită de Sorin Bălu se deplasează la Motru pentru a juca împotriva fostei divizionare secunde, Minerul.

Pentru acest meci, antrenorul formației de pe malul Timișului și Sebeșului, Sorin Bălu, a afirmat că va da posibilitatea și fotbaliștilor care au jucat mai puțin în stagiul de pregătire să evolueze într-un meci cu miză. Titularii vor fi odihniți pentru prima etapă din Liga a II-a, de acasă, cu Olimpia Satu Mare.

„Marți avem un joc în Cupă la Motru unde vom folosi jucători care au intrat pe final sau au jucat mai puțin, iar sâmbătă, la prima etapă cu Olimpia, sper și cred că vom fi în cea mai bună formă și la ora 1 (n.r. 13:00) să ne bucurăm cu toții”, a spus Sorin Bălu la Radio Reșița.

Ca să ajungă în turul IV al Cupei, FC Caransebeș a trecut până acum de Vulturii Lugoj, scor 2-1 (goluri Manea 84 și Artean 90+2 – pen.), și de Pandurii Lignitul 2 Tg. Jiu, scor 2-0 (goluri S. Lupu 38 și Negoescu 58).

Marius ANGHEL 26 Aug. 2014, 15:45 Stiri
Pe aceeași temă