Bălu, nemulțumit după jocul de la Motru: „Ne-a stricat oarecum planurile pentru meciul din prima etapă”

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 14:05 Stiri
Bălu, nemulțumit după jocul de la Motru:**

În prezența a peste 300 de spectatori, pe stadionul din Motru s-a disputat marți, 26 august, de la ora 17.30, meciul din faza a IV-a a Cupei României la fotbal, dintre Minerul, din localitate, și FC Caransebeș.

A fost un joc relativ echilibrat, cu ocazii de ambele părți și, în ansamblu, cele două echipe au oferit un spectacol agreabil celor care au venit la arenă. În final, nou-promovata în liga secundă s-a calificat în turul V după ce a câștigat cu 2-0.

Scorul a fost deschis de Himcinschi (foto, nr. 18), în minutul 43, care, angajat în adâncime de Negoescu, a șutat la colțul scurt, învingându-l pe portarul gorjean.

Scorul final a fost stabilit în minutul 80, când Artean a prins un șut excelent de la 20 de metri, aproape de vinclul porții adverse, catapultând mingea în plasa laterală.

„A fost un joc care ne-a stricat oarecum planurile pentru meciul din prima etapă, de sâmbătă, cu Olimpia Satu Mare, în sensul că am fost supuși la un efort fizic suplimentar, iar din punct de vedere tehnico-tactic, noi am fi lucrat la altceva marți. Dar, dacă a trebuit să jucăm și, cum noi avem obiectiv să mergem mai departe, ne-am impus. Nu a fost un joc prea bun al nostru, dar nu am urmărit calitatea, ci rezultatul. Am dat șansa să evolueze unor jucători care sunt în urmă cu pregătirea și au jucat mai puțin în meciurile de pregătire. Mă declar mulțumit de rezultat și atât!”, ne-a declarat după meci antrenorul FC Caransebeș, Sorin Bălu.

FC Caransebeș a evoluat în formula: Coca (cpt.), Dicu, Săulescu, Barbu, Centea (Manea 75), Ganea, Lupu, Muscă (Poiană 56), Ologu (Artean 66), Negoescu, Himcinschi; Rezerve: Bujor, Gheju, Dârvaru.


Știai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Articol scris de Sorin ROGOZ

Marius ANGHEL 27 Aug. 2014, 14:05 Stiri
Pe aceeași temă