Bacăul va adopta o nouă echipă. Campioana județului se mută de la sat la oraș și a făcut cerere la FRF să joace în Liga 3

Marius ANGHEL 27 Jul. 2016, 11:35 Stiri
Bacăul va adopta o nouă echipă.** Campioana județului se mută de la sat la oraș și a făcut cerere la FRF să joace în Liga 3

Cu toate că și-a pierdut dreptul oficial de a evolua în noul sezon al Ligii 3 după ce a pierdut barajul cu Siretul Lespezi, câștigătoarea Ligii a IV-a Iași care a decis să nu meargă mai departe în al treilea eșalon, Gauss Răcăciuni, campioana județului Bacău, a depus cerere de înscriere în competiția organizată de FRF și speră să fie acceptată. Mai mult, Gauss se mută de la Răcăciuni în Bacău, anunță ziarul local Deșteptarea.

Conducerea clubului Gauss speră să profite de faptul că numărul maxim al echipelor care ar fi trebuit să participe în noul sezon al Ligii 3 nu s-a îndeplinit, iar cererea de înscriere în campionat să fie aprobată de federali. Răspunsul urmează să-l primească până vineri. „Din 90 de echipe, câte ar trebui să fie la start, și-au anunțat participarea doar 78. Mai există și două cereri de înscriere, dintre care una ne aparține. Sperăm ca FRF să aprobe cererea noastră”, a declarat, pentru Deșteptarea, managerul echipei, Sebi Păuceanu.

Începând cu această vară, Gauss nu va mai evolua la Răcăciuni, ci în Bacău, acolo unde are două variante, fie baza „Letea”, care ar putea rămâne liberă în situația în care SC Bacău se va desființa, fie „Lucrețiu Avram” – fostul Proletarul.

Gauss a reușit în această vară să facă și câteva mutări în lot, cu doi jucători foști prim-divizionari. Astfel, s-a bătut palma cu portarul Cristian Hăisan și cu mijlocașul Adrian Gheorghiu, acesta din urmă ultima dată la SC Bacău. Nu este exclusă nici varianta de schimbare a antrenorului, Gabriel Bojescu anunțând că existe șanse reduse de a-și continua activitatea.

Marius ANGHEL 27 Jul. 2016, 11:35 Stiri
Pe aceeași temă