„Am avut ghinion!” Fotbaliștii lui „U” Cluj nu și-au putut ascunde regretul după ce au fost eliminați de Dinamo: „Echipa de Liga 3 a fost egala lor”

Marius ANGHEL 30 Nov. 2017, 00:43 Stiri

„U” Cluj a ratat calificarea în sferturile Cupei României după ce a fost eliminată de Dinamo la loviturile de departajare, după 120 de minute în careu cele două echipe, de Liga 3, respectiv Liga 1, au fost la egalitate, scor 1-1.

Dinamoviștii s-au impus cu 3-1 la penalty-uri, iar „studenții” regretă că au irosit șansa cu care s-au întâlnit.

„Se pare că azi nu am fost inspirați la penalty-uri, am început meciul cu ghinion. Am ratat un penalty, am avut doi jucători accidentați, dar am făcut un meci bun. Am fost egalii lor și de multe ori le-am pus probleme. Ei au ritm de Liga 1, noi avem de Liga 3. Toate echipele cu noi se apără, iar acum cu o echipă foarte bună a trebuit să ne apărăm. Să privim partea bună: echipa de Liga 3 a fost egala lor”, a Dorin Goga, fotbalist care a ratat prima lovitură de departajare.

Gabi Giurgiu regretă și el că „U” Cluj nu s-a calificat în sferturile Cupei României, mai ales că el a ratat un penalty în minutul 5 al partidei: „Din păcate n-am reușit să înscriem din penalty-uri. Îmi pare rău pentru acel penalty ratat la început, poate că alta era soarta partidei. Dinamo e o echipă bună. Noi am încercat să ne ridicăm la un nivel bun și cred că am reușit acest lucru. Fotbalul e frumos datorită suporterilor”, a declarat Gabi Giurgiu.

Giurgiu, blocat de norocosul Brănescu: „Am văzut un penalty al Universității la TV și m-am gândit să sar în aceeași parte”

Portarul lui Dinamo din partida cu „U” Cluj, Laurențiu Brănescu, a avut un început tumultos de meci. După ce l-a faultat pe Goga în careu, în minutul 4, portarul adus de la Juventus Torino a blocat execuția lui Giurgiu. Brănescu a recunoscut la finalul jocului de unde a știut unde să se arunce.

„Mă bucur că am aparat acel penalty în debut. Întâmplător, am văzut un penalty al Universității la televizor, executat în drepata portarului. Mi-a venit în minte și am sărit acolo.

Trebuie să câștigăm meciurile rămase. Probabil că în iarnă vor fi schimbări importante. E mai ușor să ajungi în cupele europene din Cupă decât din campionat, mai ales că scutești două tururi preliminare. Nimănui nu-i place să schimbe antrenorul. Durează până te adaptezi la cerințele noului antrenor. Nu ne fac bine aceste zvonuri privind plecarea lui Miriuță”, a spus Brănescu, la microfonul Digi Sport.

La loviturile de departajare, U Cluj a ratat de trei ori, dar Brănescu n-a apărat niciun șut. Goga și Chiș au trimit peste poartă, iar Florescu a nimerit transversala. Pentru Dinamo a ratat Paul Anton, dar Filip, Rivaldinho și Salomão au marcat și au salvat clubul bucureștean de o nouă umilință.

Foto: Dan TĂ‚UȚAN (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 30 Nov. 2017, 00:43 Stiri
Pe aceeași temă