AFC Hermannstadt a picat cu Industria Galda în Cupa României. „Tratăm și această competiție cu maximă seriozitate”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2017, 20:51 Stiri

AFC Hermannstadt și-a aflat astăzi primul adversar din Cupa României, faza națională. Liderul Ligii 2 va debuta în turul 4 cu un meci în deplasare, cu Industria Galda, echipa de pe locul 3 din Seria a 5-a a Ligii 3.

Echipa sibiană intră în competiția KO din turul al patrulea al fazei naționale, împreună cu încă 17 echipe din Liga 2 (Ripensia si Știința Miroslava au intrat încă din turul 3) și va întâlni o formație din Seria a 5-a a Ligii 3, Industria Galda, așa cum a stabilit astăzi Departamentul Competiții al Federației Române de Fotbal.

Duelurile programate în această fază a Cupei României se vor desfășura într-o singură manșă, în zilele de 3 și 4 octombrie, de la ora 14:30.

Partida dintre Industria Galda și AFC Hermannstadt se va disputa miercuri, 4 octombrie, pe terenul echipei din județul Alba.

„Așa cum am spus în mai multe rânduri, tratăm și această competiție cu maximă seriozitate. Ne dorim să avansăm cât mai mult în Cupa României. Mergem la Galda numai cu gândul la calificare”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Până la meciul cu Industria Galda, AFC Hermannstadt joacă în campionat, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11:00, la Oradea, cu Luceafărul, un meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii 2.

Marius ANGHEL 26 Sep. 2017, 20:51 Stiri
Pe aceeași temă