Adrian Mititelu, schimbare totală. Din omul care controla tot, la patron „din umbră”: „Ei conduc clubul în acest moment, au putere deplină și autoritate”. Ce spune despre Costea și Dina

Marius ANGHEL 12 Feb. 2019, 18:24 Stiri
Adrian Mititelu, schimbare totală.** Din omul care controla tot, la patron

Zilele în care Adrian Mititelu (50 de ani) tăia și spânzura la Universitatea Craiova au apus. Omul de afaceri din Bănie a făcut pasul în spate și a cedat controlul la echipa din Liga 3. Acum, U Craiova 1948 SA e în mâinile cuplului Marcel Pușcaș – Nicolo Napoli.

Unul dintre cei mai guralivi patroni din istoria fotbalului românesc, Mititelu nu se mai comportă ca în trecut. Și-a dat seama că e nevoie de un președinte, l-a adus pe Marcel Pușcaș, iar venirea acestuia și revenirea lui Nicolo Napolo l-au determinat să stea în umbră, după cum chiar Mititelu dezvăluie: „Din informațiile pe care le dețin, în Antalya s-a muncit bine, echipa este pe un trend ascendent, cei implicați sunt optimiști. Pușcaș și Napoli au primit puteri și atribuții depline! Ei sunt cei care conduc clubul și echipa în acest moment, eu le-am asigurat tot ce mi-au cerut. Toți cei implicați trebuie să înțeleagă că prioritatea numărul 1 este echipa/provocarea și nimic altceva. Pușcaș și Napoli au mandat clar, puteri depline și autoritate!”, a scris omul de afaceri craiovean, pe facebook, înainte să anunțe că soarta exclușilor Florin Costea și Mihai Dina stă tot în mâinile conducerii tehnice: „Îmi pare rău de situația celor doi, Florin și Mihai, sper însă ca în final ei să revină „sub steag”, însă acest lucru îl pot decide exclusiv Pușcaș și Napoli”.

Costea și Dina, acuzați de Pușcaș

Pe finalul cantonamentului din Antalya, unul terminat azi, Florin Costea și Mihai Dina au fost dați afară pe motive de indisciplină: „La propunerea domnului Napoli am luat această decizie pe motive disciplinare. Au înjurat coechipieri, au întârziat la antrenamente, au avut atitudini incorecte față de staff. Nu vreau să detaliez. De bătut nu s-au bătut cu nimeni”, a spus Marcel Pușcaș, pentru gsp.ro, înainte ca Dina să nege vehement: „Apropo de fotbal și de FC U Craiova. Nu există motive de indisciplină. E doar plăcerea unora să nu mai fim la echipă. Primesc multe mesaje și oamenii trebuie să știe adevărul. Numai bine. Minciuni de trei lei, era mai frumos să spună mulțumesc pentru Liga 4 și că am fost alături de echipă. Încercați să găsiți vinovați pentru ce se întâmplă la echipă”.

Odată stagiul de pregătire lăsat în spate, U Craiova 1948 SA va juca un meci amical cu Pandurii Târgu Jiu, sâmbătă, de la ora 12:00, apoi va mai transfera doi jucători, după cum anunță pagina de facebook a echipei oltene.

La finalul turului, U Craiova 1948 SA ocupă locul al treilea în Seria a 3-a a Lgiii 3, cu 30 de puncte, cu patru sub Turris Oltul Turnu Măgurele și două sub Flacăra Horezu.

Marius ANGHEL 12 Feb. 2019, 18:24 Stiri
Pe aceeași temă