Abrudean țintește promovarea cu Național: „Primul loc aduce presiune, dar suntem capabili să o gestionăm”

Marius ANGHEL 08 Oct. 2014, 17:29 Stiri
Abrudean țintește promovarea cu Național:**

Dacă stagiunea trecută nu a mai putut recupera terenul pierdut de fosta conducere tehnică a echipei și nici nu a avut o colaborare prea bună cu unii fotbaliști din lot, în acest nou campionat Adrian Abrudean pare decis să nu mai scape promovarea la cârma Sebișului. A adus mulți dintre jucătorii pe care și-i dorea și după șase etape Naționalul se află singură în fruntea clasamentului după succesul cu 2-0 în fața Turceniului.

„Principalul nostru obiectiv a fost să obținem victoria, am reușit acest lucru dar puteam să jucăm și mai bine. Mai avem unele aspecte de reglat, pentru că băieții nu au fost concentrați la maxim gândindu-se că au în față un adversar mai modest. E ceva pozitiv că ocupăm primul loc după șase etape, fiindcă trebuie să recunoaștem că suntem o formație nouă și nu am avut un început ușor de campionat. Vreau să felicit atât jucătorii cât și conducerea clubului pentru asta și sper să rămânem cât mai mult timp pe primul loc. E frumos să fii în vârf, dar acest lucru duce automat duce la presiune. Nu îmi fac probleme din acest punct de vedere, căci suntem cu toții capabili să gestionăm această presiune”, a spus Abrudean.

Recunoscând că a fost un weekend perfect pentru echipa sa, Abrudean se gâdenște deja la meciul ce va urma, în care va da  piept chiar cu formația la care s-a remarcat ca fotbalist și antrenor. „A fost și o etapă care ne-a avantajat, am profitat de pașii greșiți făcuți de principalele contracandidate. Ne gândim deja la meciul de la Ineu, chiar dacă echipa de acolo nu se compară cu cea de anul trecut. Ne vom lua toate măsurile și ne vom preocupa să tratăm mult mai concentrați acel meci decât am făcută cu Turceniul. Am auzit și că am avut oaspeți în tribună de la Becicherecul Mic. S-ar pueta să fie un derby cu formația din Timiș, depinde și de locurile din clasament ale echipelor înainte de acea partidă. Cu siguranță va fi un meci important, dar pe mine acum mă interesează meciul de la Ineu”, a adăugat „principalul” zărăndanilor.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Oct. 2014, 17:29 Stiri
Pe aceeași temă