Abrudean e convins: „Sebișul nu va pierde niciun meci până la finalul turului”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2014, 15:41 Stiri
Abrudean e convins:**

Național Sebiș nu a prins cea mai bună zi în derby-ul de sâmbătă din etapa 8 a Ligii 3 cu Becicherecu Mic, scor 1-1, și a evitat un eșec dureros ca urmare a execuției personale a lui Ionuț Radu. Adrian Abrudean a văzut cât de aproape a trecut glonțul, dar crede că echipa sa va rămâne invincibilă în această toamnă.

„Una peste alta, acest rezultat reflectă realitatea din teren. Am întâlnit o echipă bună, împotriva căreia am pregăti altceva, dar – din păcate – nu am reușit să punem mari problem pe faza de atac. Am avut și noi și ei o bară, am luat gol din fază fixă cum nu se putea mai prost. Din punctul meu de vedere, nu sunt două puncte pierdute, ci unul câștigat cu o echipă incomodă, care stă bine în teren și leagă pasele datorită omogenității conferită de cele trei sezoane în aproape aceeași formulă. Știam cum joacă, dar atât am putut face astăzi (n.a. sâmbătă). Aveam nevoie de mult mai multă concetrare la ultima pasă, dar trebuie să vedem realitatea din teren și rezultatul e just. În plus, toată lumea trebuie să vadă că în opt runde nu am pierdut niciun meci. Mergem la Hunedoara încrezători în noi și vă spun încă de pe acum că Sebișul nu va pierde niciun meci până la sfârșitul turului”, susține antrenorul Naționalului.

Cu 20 de minute înainte de finalul confruntării cu timișenii, Abrudean a decis să-și schimbe chiar căpitanul, cel care arătase o formă foarte bună în debutul stagiunii. „Nu a fost în cea mai bună zi și trebuia să forțăm. Am și schimbat sistemul de joc în partea a doua, l-am trecut pe Sulea al doilea atacant, iar pe Țârlea mijlocaș stânga, aveam nevoie de jucător cu viteză acolo. Bozian rămâne jucător de bază al echipei și sper ca la Hunedoara să joace mult mai bine”, a menționat „Știli”.

Aflând că omologul său de pe banca Becicherecului a afirmat că promovarea se va juca în trei: Sebiș, Mama Mia și UTA, Abrudean a avut ceva de adăugat: „Eu aș include și Giarmata, sper să fie o luptă corectă și fotbalul să aibă de câștigat. Noi ne vom uita atent în curtea noastră, iar la iarnă vom analiza de ce e nevoie, mă refer câteva întăriri a lotului. Cred că la lotul pe care îl avem acum ocupăm o poziție foarte bună, fără nicio înfrângere”.

Feieș: „Sebiș și Becicherec vor lupta până la capăt pentru promovare”

Impresia generală a fost că Național Sebiș a scos maxim din derby-ul cu Mama Mia Becicherecul Mic, după ce a egalat în penultimul minut de joc prin reușita de excepție a lui Ionuț Radu. La fel ca și restul audienței, primarul orașului de pe Crișul Alb a părut mulțumit cu punctul câștigat de echipa sa. „A ieșit un rezultat echitabil până la urmă. Am luat gol exact ca în meciul cu UTA, după o fază fixă, trebuie să fim mai atenți în careu în astfel de ocazii. Mai trebuie să recunoaștem că am jucat ceva mai slab ca în precedentele meciuri, probabil că și Becicehercul a pregătit mai bine acest meci. În plus de asta, și ei au jucători destul de valoroși. De fapt, cred că echipele ce s-au întâlnit astăzi (n.a. sâmbătă) vor lupta până la capăt pentru promovare”, consideră Gheorghe Feieș.

Apreciindu-l pe Ionuț Radu pentru un nou gol decisiv, numindu-l „un fotbalist valoros și serios”, președintele de onoare și-a exprimat părerea și despre înlocuirea căpitanului Bozian cu 20 de minute înainte de finalul partidei de sâmbătă. „I s-a părut antrenorului că a jucat mai slab, dar eu unul nu l-aș fi schimbat. Dar dacă Știli așa a decis…”

În fine, Feieș crede că lupta pentru vârful clasamentului va fi interesantă: „În afară de Craiova, Ineu și Turceni, cred că toate echipele pot emite pretenții pe baza jocului ce îl prestează. Sigur, nu toate vor rămâne acolo sus până la final, dar cel puțin la această oră campionatul rămâne echilibrat”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Oct. 2014, 15:41 Stiri
Pe aceeași temă