A venit și ziua Z! Ultimul meci pentru Pancu și bătrânul stadion Giulești: „Este un moment emoționant, voi fi pe teren, undeva în final”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2018, 17:44 Stiri

Ziua de sâmbătă, 24 noiembrie, va intra în istoria clubului Rapid. Mâine va fi ultimul meci oficial în care Daniel Pancu, acum și antrenor, va juca și, în plus, partida cu Înainte Modelu, din etapa a 14-a a Seriei a 2-a din Liga 3, va fi ultima oficială care se va juca pe stadionul „Valentin Stănescu”.

„Este un moment emoționant, am apucat să spun că îmi doresc să joc câteva minute la ultimul meci oficial al Rapidului pe Giulești. Normal, gândurile mele sunt doar spre antrenorat, mă preocupă foarte mult starea echipei. Am apucat să fac această promisiune la rugămintea multora, mâine probabil voi fi pe teren, sigur voi fi pe teren undeva în finalul meciului.

Un meci pe care trebuie să îl câștigăm, nu avem nevoie de surprize pentru că în tradiția noastră, a clubului, s-au întâmplat și astfel de evenimente. Am o experiență de genul acesta cu Beșiktaș, la Centenar, jucam cu una dintre ultimele clasate și ne-am văzut conduși în minutul 30 cu 3-1, nu înțelegeam nimic din ce se întâmplă pe teren pentru că a fost o atmosferă de sărbătoare. Am revenit până la urmă, am câștigat jocul cu 7-3.

Va fi o situația cu totul și cu totul specială, pentru cei veniți în vară nu a mai existat acest lucru, probabil că va veni multă lume la stadion, este un eveniment pentru suporteri, cei care și-au petrecut o mare parte din viață aici sau cei mai tineri care își vor petrece restul vieții în locul acesta, plus vor fi multe legende ale clubului în tribună, foști antrenori, foști jucători”, a spus Daniel Pancu, în conferința de presă.

Clubul a anunțat printr-un comunicat care au fost persoanele care au fost invitate să asiste la meci.

Invitații Rapidului: Ion Motroc, Viorel Kraus, Rică Răducanu, Ilie Rontea, Octavian Niță, Ion Manu, Leontin Toader, Ion Ispas, Bratu Pîrvu, Bimbo Paraschiv, Marian Rada, Ștefan Popa, Marian Grigore, Gheorghe Cîrstea, Ion Goanță, Fănel Țîră, Iosif Damaschin, Florică Drăghici, Adrian Matei, Florin Motroc, Cezar Zanfir, Cristi Dulca, Florin Constantinovici, Niculae Vasile, Cristi Rontea, Rodin Voinea, Dumitru Tîrțău, Vasile Caciureac, Romică Bealcu, Ștefan Nanu, Ionuț Voicu, Marius Șumudică, Valentin Bădoi, Mugur Bolohan, Gheorghe Butoiu, Nicolae Constantin, Daniel Chiriță, Florentin Rădulescu, Adrian Iencsi, Florin Șoavă, Constantin Schumacher, Jean Barbu, Ionel Ganea, Dani Coman, Robert Ilyeș, Marius Măldărășanu, Valentin Negru, Arman Karamyan, Răzvan Raț, Viorel Moldovan, Ovidiu Herea, Dan Alexa, Ianis Zicu, Costin Lazăr, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Cristi Săpunaru, Nicolae Stanciu și foști antrenori precum Mircea Lucescu, Viorel Hizo, Mircea Rednic, Cristiano Bergodi, Ioan Andone și Răzvan Lucescu.

Meciul dintre Rapid și Înainte Modelu, programat sâmbătă, de la ora 17:30, va fi și ultima partidă oficială pe care Rapid o va disputa pe stadionul „Valentin Stănescu”. Actuala arenă, construită în 1938, va fi demolată, iar în locul ei va fi ridicat un nou stadion care va avea o capacitate de 14.500 de locuri.

În acest moment, Rapid se află pe primul loc al clasamentului Seriei a 2-a din Liga 3. Are 32 de puncte, cu trei mai mult decât următoarea clasată, CS Afumați.

Marius ANGHEL 23 Nov. 2018, 17:44 Stiri
Pe aceeași temă