A dat cărțile pe față! Vasile Maftei a explicat de ce a părăsit Rapidul: „Știam că se va întâmpla asta. Nu puteam să rămân în proiectul lor”

Marius ANGHEL 30 Mar. 2019, 13:18 Stiri
A dat cărțile pe față!** Vasile Maftei a explicat de ce a părăsit Rapidul:

Vasile Maftei a explicat, la ProSport Live, de ce a părăsit noul proiect de la Rapid, chiar după ce Daniel Pancu a fost numit antrenor principal la echipă, în primele etape ale campionatului Ligii 3.

După ce Daniel Pancu a fost numit antrenor la Rapid, în locul lui Constantin Schumacher, Vasile Maftei a decis să părăsească echipa. Acest lucru s-a întâmplat în luna octombrie a anului trecut, după ce Turris Oltul Turnu Măgurele a eliminat Rapidul din Cupa României, chiar în Giulești.

„Nu mai vedeam așa proiectul celor de acolo. Decizia a fost când Nico (n.r. – Daniel Niculae) a renunțat. A cântărit mult. Am continuat pentru că am promovat din Liga 4, ne pusesem pe picioare. Știam că Șumi (n.r. – Schumacher) nu o să mai fie susținut. Era doar de Nico susținut. Știam că la primul semieșec va fi dat afară, am vrut să fiu lângă el, să fiu un factor important în vestiar. Am încercat să-l ajut pe Șumi.

M-am gândit mult, i-am spus lui Nico: va fi dat afară. Hai să avem rezulatate, ca să stăm cât mai mult>>. M-a deranjat cum a fost dat afară, după ce meci. N victorii și o singură înfrângere. Nu poți să-l schimbi după o singură înfrângere, nu e normal. Nu pot să stau și să faceți voi ce faceți în momentul de față. Nu contează cum îl cheamă pe antrenor… Nu pot să rămân în proiectul vostru. Nu știu dacă Rapidul merge mai bine acum sau nu, ca joc. Oricum, Rapid îmi va rămâne în suflet. Nu a fost susținere pentru Șumi, a spus Vasile Maftei, la ProSport Live.

După 19 etape, Rapid e lider în Seria 2 din Liga 3. Giuleștenii au 47 de puncte, cu cinci avans față de CS Afumați. Unirea Slobozia completează podiumul, cu 40 de puncte.

Marius ANGHEL 30 Mar. 2019, 13:18 Stiri
Pe aceeași temă