1,2,3… 8-0! FC Vaslui s-a distrat cu Voința Livezile

23 Sep. 2011, 00:08 Stiri

Sorții i-au dat Vasluiului cel mai slab adversar posibil în șaisprezecimile Cupei României, iar acest lucru s-a văzut în fiecare moment al partidei disputate aseară și terminate cu 8-0.

După cum era și normal, a fost rândul rezervelor Vasluiului să simtă mirosul gazonului aseară, în fața echipei de Liga a III-a, Voința Livezile. Dar și rezervele unei echipe de primă mână sunt mult peste nivelul celui de-al treilea eșalon. Galben-verzii nu au avut nevoie decât de 7 minute pentru a-l obliga pe portarul Voivod să scoată pentru prima dată mingea din propria plasă, Gheorghiu aflându-se la capătul centrării lui Neagu. A venit apoi rândul lui Yero Bello să strălucească, prima dată în minutul 22, iar a doua oară după o fază de senzație în minutul 41, când nigerianul a driblat toată defensiva adversă. Iar cele două reușite ale vârfului vasluian au fost despărțite de o „bijuterie” a lui Buhăescu în minutul 39, acesta reușind o preluare de excepție, urmată de un șut care l-a lăsat fără replică pe Voivod.

Spre ușoara dezamăgire a celor 5.000 de spectatori care au profitat de oferta clubului moldovean și i-au văzut pe Wesley & Co pe gratis, vasluienii și-au cam oprit motoarele după pauză. Le-au repornit pentru doar câteva minute pe final, când scorul a urcat rapid și ireversibil către 8-0!

Întâlnire de gradul trei

Partida de aseară, dintre FC Vaslui și Voința Livezile, din Cupa României, a prilejuit și o revedere poate neașteptată. Astfel, tehnicianul divizionarei terțe, Constantin Sava, a avut ocazia să-și revadă foștii elevi de la juniorii Bistriței, care acum evoluează pentru FC Vaslui – internaționalii Lucian Sânmărtean și Paul Papp.

articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE
foto de Dan DUȚĂ‚

23 Sep. 2011, 00:08 Stiri
Pe aceeași temă