Steaua neagă faptul că există negocieri pentru vânzarea clubului: ”Nu au fost discuții”. Comunicatul bucureștenilor

Răzvan STÎNGĂ 17 Oct. 2020, 13:35 Liga 3
Steaua neagă faptul că există negocieri pentru vânzarea clubului: ”Nu au fost discuții”. Comunicatul bucureștenilor

Steaua a anunțat printr-un comunicat de presă că, în momentul de față, nu se pune problema ca echipa de fotbal să fie vândută către o parte privată. A precizat că nu s-au purtat și nu se poartă discuții cu vreo companie în acest moment, cu privire la cedarea pachetului majoritar al clubului. Se va merge, potrivit informațiilor, după același tipar după care s-a funcționat încă de la reînființare.

Steaua: ”Nu au existat niciun fel de discuții între conducere și reprezentați ai mediului de afaceri privat”

Zilele trecute apăruseră anumite zvonuri potrivit cărora Steaua ar putea ajunge la patronii care dețin lanțul de magazine Dedeman. Compania este una dintre cele mai mari de pe piața românească pe segmentul ei, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de peste 8.3 miliarde de lei.

Referitor la informațiile care circulă în spațiul public, referitoare la așa-zise negocieri pentru vânzarea echipei de fotbal către o entitate privată, Biroul relații publice al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București este împuternicit să facă următoarele precizări:

Dezmințim în mod categoric informațiile apărute în mass-media pe acest subiect. Nu au existat niciun fel de discuții între conducerea Clubului Sportiv al Armatei STEAUA și reprezentați ai mediului de afaceri privat cu referire la vânzarea echipei de fotbal a clubului și nu există intenția unui demers de natura celui speculat în articolele de presă la care facem referire.

Informațiile cu privire la activitatea competițională a echipei de fotbal Steaua București, precum și la planurile și strategiile de dezvoltare sportivă au fost și vor continua să fie puse la dispoziția mass-media și a publicului interesat de sportul stelist, în mod transparent, oportun, și nediscriminatoriu, prin structura de informare publică a clubului”, se arată în comunicatul dat publicității de CSA Steaua.

Steaua se meține pe locul 1 în Seria 4 din Liga 3 

Steaua a fost/ este și ea afectată de pandemia cu noul coronavirus. Nu mai târziu de săptămâna trecută, se confrunta cu 19 cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor, fapt pentru care partida din etapa a 5-a din Liga 3, cu FC Voluntari 2, a fost amânată. Și ilfovenii au avut probleme și au anunțat câteva infectări.

Chiar dacă are mai puține meciuri decât celelalte adversare, Steaua este tot pe primul loc în Seria 4 din Liga 3, cu 12 puncte în patru meciuri. Locul 2 este ocupat de FCSB 2, cu 12 puncte în șase meciuri, iar pe 3 se află Progresul Spartac, 10 puncte în cinci meciuri.

Foto: CSA Steaua București 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-13-meciuri-se-disputa-acum-trei-partide-au-si-fost-reprogramate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-19152712

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-alba-iulia-si-csc-sanmartin-si-au-castigat-meciurile-restante-din-etapa-a-3-a-dejul-a-ratat-sansa-de-a-egala-liderul-satu-mare-n-a-putut-inscrie-din-penalty-19152618

https://liga2.prosport.ro/liga-3/steaua-are-19-jucatori-infectati-cu-covid-19-reactia-clubului-19151400

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Oct. 2020, 13:35 Liga 3
Pe aceeași temă