Demersuri pentru modernizarea Stadionului Municipal Câmpulung! Autoritățile locale așteaptă acordul CNI. Câte locuri prevede proiectul și valoarea totală a investiției

Răzvan STÎNGĂ 22 Mar. 2023, 17:50 Liga 3

Stadionul Municipal Câmpulung poate fi următoarea arenă de fotbal care va fi modernizată în România, prin intermediul CNI (Compania Naționala de Investiții), autoritățile locale anunțând intenția de a face un astfel de demers, DALI (Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) fiind deja gata.

Stadionul Municipal Câmpulung arată destul de rău (foto articol), iar modernizarea e un proces necesar, el urmând a fi și extins în cazul în care CNI va da acord favorabil lucrărilor.

Stadionul Municipal Câmpulung așteaptă acordul CNI pentru a fi modernizat!

Valoarea totală a investiției este de 25 de milioane de lei (puțin peste cinci milioane de euro), iar primarul Municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat și caracteristicile de care va dispune arena în cazul eventualelor lucrări.

Astfel, construcția va fi extinsă la 5.000 de locuri, în acest moment având jumătate, 2.500, dar va beneficia și de nocturnă, un detaliu important scos în evidență, întrucât se dorește și mărirea suprafeței terenului, pentru ca stadionul să fie omologat pentru meciurile din Liga 2.

Proiectul de modernizare al Stadionului Municipal Câmpulung prevede o capacitate de 5.000 de locuri

În ceea ce privește echipele care joacă în acest moment pe Stadionul Municipal Câmpulung, printre ele se numără și ACS Muscelul Câmpulung Elite, ultima clasată în Seria 4 a Ligii 3.

În cazul în care CNI își va da acordul pentru modernizare la finalul anului 2023, lucrările au ca termen anul 2026.

E gata documentația (DALI) pentru modernizarea și extinderea Stadionului Municipal. Pe lângă transformarea estetică vom crea cinci mii de locuri (câteva zeci pentru persoane cu dizabilități) față de 2500 câte sunt acum, nocturnă, sală de sport, vestiare, grupuri sanitare și cabine de duș, bistro, magazin (fan shop), tribună oficială, parcare subterană și supraterană (peste 150 locuri), acoperiș retractabil, vom mări suprafața terenului astfel încât să poată fi omologat pentru Divizia B.

Valoarea investiției este de 25 de milioane de lei. Vom preda documentația către CNI și sperăm ca până la sfârșitul anului proiectul să fie aprobat (e deja pe lista sinteză) și până în 2026 să avem un stadion nou. Avem echipă, avem valoare! Hai, Câmpulung!”, a transmis primarul Elena Lasconi, pe Facebook, alături de macheta arenei după ce va fi modernizată, dacă va primi acceptul CNI.

ACS Muscelul Câmpulung Elite, ultima clasată în Seria 4 din Liga 3

Seria 4 din Liga 3 este formată din nouă echipe după retragerea clubului Astra, iar ACS Muscelul Câmpulung Elite se află pe ultima poziție, 9, cu 10 puncte după 15 meciuri disputate, cu două victorii, patru egaluri și nouă eșecuri. E la patru puncte de locul 8, FC Pucioasa.

În primele etape din 2023, ACS Muscelul Câmpulung Elite a trecut cu 2-1 de FC Pucioasa, în deplasare, după care a cedat la scor în deplasarea cu CS Dinamo, scor 0-4. În runda a 18-a a sezonului regular va întâlni CS Tunari, liderul Seriei 4, pe teren propriu.

 

https://liga2.prosport.ro/special/analiza-7-locuri-disponibile-in-play-off-ul-ligii-3-cu-o-etapa-inainte-de-finalul-sezonului-regular-in-play-out-mai-sunt-doar-6-necunoscute-9-echipe-din-10-sunt-sigure-de-pozitia-de-lider-19264230

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bucovina-radauti-sanctionata-de-frf-dupa-dezvaluirile-prosport-19264208

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dante-botosani-a-fost-exclusa-din-liga-3-19264170

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ovidiu-maier-in-conducerea-csm-unirea-alba-iulia-ma-bucura-ca-oamenii-s-au-gandit-la-mine-este-o-propunere-onoranta-19264093

https://liga2.prosport.ro/liga-3/penultima-etapa-din-liga-3-18-meciuri-se-disputa-acum-deva-lupta-pentru-a-se-mentine-invincibila-bistrita-are-joc-greu-acasa-19263529

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-victorie-in-amicalul-cu-fc-pucioasa-19263574

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Mar. 2023, 17:50 Liga 3
Pe aceeași temă