Șoc la Muscelul Câmpulung. Team-managerul Daniel Gheorghe a plecat de la echipă

Marius ANGHEL 28 Jan. 2015, 11:18 Liga 3

Nu mai există cale de împăcare între Daniel Gheorghe, team-managerul formației de Liga a III-a, Muscelul Câmpulung, și antrenorul Alecsandru Popovici!

Prezent marți pentru câteva ore în cantonamentul montan al echipei muscelene, Dan Gheorghe a făcut în fața camerelor de luat vederi anunțul oficial al despărțirii: „Țin să precizez, drumurile noastre se vor despărți din acest moment și am să dau curs ofertei venite de la Gloria Berevoești. Am o relație foarte bună cu jucătorii de aici, simt nevoia să fiu aproape de ei, să îi mai ajut, să le mai îndeplinesc din doleanțe și în toată această perioadă, chiar dacă nu o să mai fiu la clubul Muscelul Câmpulung, o să fiu aproape de ei”.

Daniel Gheorghe a expus și motivele acestei despărțiri: „A fost o ruptură la meciul din penultima etapă a turului de campionat, cea cu CS Podari de pe teren propriu, când indirect am fost acuzat de organizarea jocului. Eu cred că mi-am făcut cu prisosință datoria față de acest club și nu am lăsat nimic la voia întâmplării”.

Gloria Berevoești, viitoarea destinație a lui Daniel Gheorghe, evoluează în acest moment în Liga a IV-a din județul Argeș, iar la jumătatea sezonului se află doar pe locul 7 cu 20 de puncte acumulate în urma celor șase victorii și două rezultate de egalitate. Comuna Berevoești este situată la numai 20 de km distanță de municipiul Câmpulung.

Panait a ajuns în cantonamentul de la Voina

În altă ordine de idei, să spunem că, pentru opt zile, Cabana Voina a devenit „casa” fotbaliștilor de la Muscelul Câmpulung, ocupanta locului 7 în Seria 3 a Ligii a III-a. Conducerea echipei a ales zona Voina (25 km de Câmpulung) ca loc de cantonament pentru că aici a găsind condiții care să mulțumească atât din punct de vedere al programului de pregătire, cât și de cazare și masă.

Pentru jucători, ziua începe devreme, când afară abia se crapă de ziuă și se încheie seara, după lăsatul întunericului! Sunt câte trei antrenamente programate zilnic, cu mulți kilometri de parcurs și o pregătire fizică ce-i duce pe jucători până la epuizare!

Marți dimineața, în cantonamentul echipei muscelene a ajuns și noua achiziție, Andrei Panait, jucătorul legitimat ultima oară la Farul Constanța și care a intrat în programul de pregătire începând cu antrenamentul de la ora 17:00.

 

În vizită, de această dată, în cantonamentul echipei a fost și fundașul Ionuț Burnea, jucătorul care în tur a evoluat pentru Muscelul Câmpulung, iar în această iarnă s-a transferat la formația de primă ligă, Concordia Chiajna.

Articol și foto de Bogdan BURHAN (Sport în Muscel)

Marius ANGHEL 28 Jan. 2015, 11:18 Liga 3
Pe aceeași temă