Schimbări de antrenori pe bandă rulantă în Liga 3. Abia a trecut etapa a 4-a, dar ACS Muscelul Câmpulung Elite și-a demis și ea ”principalul”

Autor: Andrei PASCU Publicat: 23 Sep. 2022, 17:18 Liga 3
Schimbări de antrenori pe bandă rulantă în Liga 3. Abia a trecut etapa a 4-a, dar ACS Muscelul Câmpulung Elite și-a demis și ea ”principalul”

Multe schimbări de antrenori în Liga 3, deși s-au scurs doar patru etape din acest sezon. Tot mai multe echipe anunță că reziliază contractele cu ”principalii” alături de care au început întrecerea, demonstrând că nu au luat cele mai bune decizii în vară.

ACS Muscelul Câmpulung Elite a schimbat și ea antrenorul. Contractul cu Alecsandru Popovici, reziliat!

ACS Muscelul Câmpulung Elite, pe locul 8 în Seria 4 a Ligii 3, a anunțat despărțirea de Alecsandru Popovici, pe motiv că viziunea asupra fotbalului dintre antrenor și club e una diferită, așa cum i s-a răspuns pe pagina de Facebook unei persoane care urmărește activitatea grupării din divizia a treia.

Rezultatele înregistrate până acum de ACS Muscelul Câmpulung Elite nu au fost cele mai bune, iar în patru meciuri a adunat doar 4 puncte, în urma unei victorii, unui rezultat de egalitate și a două eșecuri. De altfel, prin punctajul acumulat, ACS Muscelul Câmpulung Elite ocupă locul 8, antepenultimul al seriei, sub ea mai fiind doar Unirea Bascov și Astra Giurgiu.

ACS Muscelul Câmpulung Elite și Alecsandru Popovici, viziuni diferite

Sâmbăta trecută a făcut public clubul din Liga 3 anunțul despărțirii de Alecsandru Popovici, dar nu și cine a preluat rolul acestuia, nici înaintea etapei a 5-a, când ACS Muscelul Câmpulung Elite primește vizita formației Real Bradu.

Conducerea echipei FC Muscelul Câmpulung anunța rezilierea contractului de comun acord cu antrenorul principal Alecsandru Popovici , ii mulțumim pentru munca depusă la echipa noastră , ii suntem recunoscători pentru tot ce a făcut și ii uram mult succes !”, a anunțat ACS Muscelul Câmpulung Elite pe pagina de Facebook.

Foto: FC Muscelul Câmpulung

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 23 Sep. 2022, 17:18 Liga 3
Pe aceeași temă