Reșițeanul Cristian Bobar, cel mai tânăr președinte în CEx, a câștigat un nou mandat!

01 Mar. 2012, 19:36 Liga 3
Reșițeanul Cristian Bobar,** cel mai tânăr președinte în CEx, a câștigat un nou mandat!

Cristi Bobar continuă să fie reprezentantul echipelor din eșalonul al treilea în urma votului de ieri din cadrul Comitetului Executiv al FRF. În vârstă de numai 28 de ani, reșițeanul e cel mai tânăr membru și rămâne în funcție încă doi ani.

Bobar, președintele lui CSM Școlar Reșița a strâns 42 de voturi și l-a urmat pe Stana, cu 45 de alegeri în calitate de reprezentant al Ligii a III-a. Contracandidați au fost Marius Zencenco (36 voturi) de la Conpet Ploieșt și Valeriu Voicu de la Aerostar Bacău. „Sunt mândru că sunt la al doilea mandat la vârsta mea, înseamnă că ceilalți conducători au fost mulțumiți de mine. Am o relație bună cu aceștia și am fost în slujba cluburilor, cred că am avut un mandat bun”, ne-a spus Cristi Bobar.

Sintetic cu sprijinul lui Cristi Chivu

Președintele rosso-nerilor, prieten bun cu fundașul român al lui Internazionale Milano, vrea să demareze în „Valea Domanului” lucrările pentru un teren sintetic de dimensiuni mari, de joc. „Așteptăm încă un investitor, asta e situația. În schimb am promisiunea lui Cristi Chivu că ne va sprijini în construcția acelui teren sintetic, care va veni în locul celui de zgură”, a anunțat Bobar.

3-0 cu „spartanii”

„Elevii” lui Leo Doană au disputat ieri un nou amical cu concitadina Gloria, de această dată reușind să se impună clar. Golurile au aparținut lui Breșneni, F. Costescu și Pitaru.

CSM Școlar: Giurcanu – Mieilă, Cr. Pop, Beică, Fedor – F. Costescu, Breșneni, C. Doană, Oncică – Bițiș, Beloescu. Au mai intrat: Haidău – Pitaru, M. Pop, Gușcă, Marcu, Lungu, B. Văcărescu, Uțiu și Jaravete. Restul lotului îi mai cuprinde pe Gurici, bolnva de pneumonie, Loba și Toader (portar). Abiodun Olayeni a părăsit în fine formația cărășeană pentru Flacăra Făget, dar fosta echipă va primi un procent din următoarea mutare a mijlocașului african.

„Nu e bine pe de o parte, dar pe de alta sperăm să avem acum posibilitatea să ne antrenăm normal și nu prin săli, că ne schimbăm deja secția. Cum n-avem sintetic, a fost mai dificil, oricum trebuie și acum să țină vremea cu noi”
, a spus Leo Doană, antrenorul lui CSM Școlar, despre amânarea returului dictată chiar ieri la CEx al FRF. Săptămâna viitoare reșițenii le-ar putea avea ca adversare pe Gloria Arad sau Becicherecu Mic.

Sursa: Banat Sport

01 Mar. 2012, 19:36 Liga 3
Pe aceeași temă